Naplatile svoje muke

Bivša žena - najisplativije zanimanje: Ove dame su razvodom ubole premiju!

Sa 375 miliona dolara odštete koje je morao da isplati bivšoj supruzi Mariji Šriver, razvod Arnolda Švarcenegera smatra se jednim od najskupljih
Vip priča
09:44h Autor:
Bivša žena - najisplativije zanimanje: Ove dame su razvodom ubole premiju!
Foto: Profimedia

Bivša žena, bivši muž, bivša devojka, sin pevačice, ćerka glumca... Da li ste primetili da su u poslednje vreme ovo najčešće "titule" i zanimanja?

I dok žene i devojke iz Srbije na ovaj način uglavnom stiču popularnost na određeno vreme, neke dame iz sveta napravile su od svog braka bajku, a od razvoda premiju.

Ovo su neke od dama kojima je etiketa "bivša žena" donela neverovatnu svotu novca, toliku da ni njihovi unuci neće morati da rade!

Pevač Nejl Dajmond oženio se Marsijom Marfi davne 1969. godine, ali se par zveo 25 godina kasnije. Kada je presuda o razvodu doneta 1994. godine, Marsija je postala bogatija za neverovatnih 150 miliona dolara.

Pamela Anderson ume da se razvede: Bogatija za milion dolara!

Kineski tajkun Samartur Li Kin-Kan debelo je platio da bi se razveo od supruge Florens. Razlog za razvod bilo je njeno odbijanje da abortira, a to je Samartura koštalo 157 miliona dolara.

Galina Bešarova bila je u braku sa Borisom Berezovskim, ruskim bogatašem, kojeg je nakon 19 godina braka "olakšala" za čak 160 miliona.

Zvezda NBA Majkl Džordan isplatio je 168 miliona dolara bivšoj supruzi Huaniti Venoj.

Maja Polski i te kako je profitirala od razvoda od Majkla Polskog - njeno bogatstvo se uvećalo za 184 miliona.

Sa 375 miliona dolara odštete koje je morao da isplati bivšoj supruzi Mariji Šriver, razvod Arnolda Švarcenegera smatra se jednim od najskupljih.

Izdala ga kad mu je najteže: Šumaherova žena gola u Plejboju nakon razvoda! (FOTO, VIDEO)

Malo bolje od Arnolda pošao je ruski tajkun Roman Abramovič, koji je bivšoj ženi Irini Malandini isplatio 300 miliona.

U odnosu na njih, Mel Gibson je žestoko nagrabusio. Nakon razvoda posle 26 godina braka, Robin Mur mu je uzela vrtoglavih 425 miliona dolara.

Slavica Eklston imala je ludačku sreću u životu. Ne samo što je tokom braka maltretirala vlasnika formule 1 Barnija Eklstona, već mu je na kraju uzela 1,2 milijardi dolara na ime razvoda.

Žoselin Peris je jedna od žena koje su najviše profitirale na kraju svog braka. Ona je supruga Aleka Vajldenštajna, bogataša iz porodice trgovaca umetninama za razvod kaznila sa neverovatne 2,5 milijarde dolara.

Ipak, definitivno najgore je prošao Rupert Merdok, koji je svoja dva braka jako skupo platio. Kada se 1998. godine razveo od Ane Marije Torv, ostao je lakši za 1,7 milijardi, dok mu je druga, duplo mlađa supruga Vendi Deng uzela 1,8, što je ukupno koštalo Merdoka 3,5 milijardi dolara.

Uvalila starletama najgluplju stvar na svetu: Kako je obična devojka (23) postala milionerka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs