Tužna priča

U paklu droge i prostitucije: Potresna ispovest žene koja je gledala smrti u oči! (VIDEO)

Svakodnevno je bila silovana više puta i sastajala se sa muškarcima koji su mogli da joj rade sve što su želeli za malo novca
Lifestyle 17.06.2015. - 20:35h Autor: B.M.
Foto: Youtube Printscreen / The Blaze

Žena po imenu Eni Lobert odrasla je u disfunkcionalnoj porodici. Kada je postala tinejdžerka, odala se prostituciji u želji da zaradi novac, postane nezavisna i živi normalnim životom. Tada je za nju počeo pakao.

 

Svakodnevno je bila silovana više puta i sastajala se sa muškarcima koji su mogli da joj rade sve što su želeli za malo novca. Kako bi lakše podnosila sve strahote koje je preživljavala, Eni se okrenula narkoticima.

 

Jeziv život Nine Morić: Cena života na visokoj nozi!

 

Foto: Youtube printscreen / The Blaze
Foto: Youtube printscreen / The Blaze

Kokain je postao njen svakodnevni "obrok", sve dok jednog dana nije prelomila u sebi. Počela je da se pita šta to radi od svog života, zašto ne postoji nijedan trenutak kojim bi se pohvalila, pred očima je videla svoju sahranu, umesto svetla na kraju tunela. Sanjala je prodicu koja na sahrani govori "Ona je bila samo prostitutka navučena na drogu" . Molila je Boga da joj pokaže put, da joj pomogne, vikala da ne želi da umre, naročito da ne želi da umre na taj način.

 

Pozvala je hitnu pomoć, koja ju je pronašla uplakanu, prestrašenu i van sebe zbog svih tih misli. Tehičarka ju je uhvatila za ruku i upitala o čemu se radi, a ona je napokon nekome priznala svoju istinu:

 

"Ja sam prostitutka i zavisna sam od droge, ne znam šta da radim".

 

Đulijana Rančić nakon osude celog sveta: Želim da budem seksi i lepa, ali ne mogu!

 

Foto: Youtube printscreen / The Blaze
Foto: Youtube printscreen / The Blaze

Odvezli su je u bolnicu, gde ju je primio lekar kome će do kraja života biti zahvalna.

 

"Čim me je ugledao i čuo o čemu se radi, rekao mi je da imam sreće što sam još uvek živa. Rekao je i da u mom organizmu ima toliko droge, da bih do sada trebalo da budem mrtva", ispričala je Eni kroz suze u snimku koji je objavila na portalu Youtube, kako bi što više ljudi čulo njenu priču.

 

Ali, doktorova rečenica koja je ostala urezana u Eninim mislima jeste Mora da te je sam Bog sačuvao.

 

Selin Dion kroz suze otkrila: Nemam budućnost, živim dan po dan! (VIDEO)

 

Foto: Youtube printscreen / The Blaze
Foto: Youtube printscreen / The Blaze

Tada je shvatila da je Bog čuo njene molitve i ubeđena je da postoji i dvakodnevno čini čuda, kao što je i za nju učinio.

 

Danas, Eni se još uvek oporavlja od strašnog života, a njena misija je da spasi druge devojke koje se, kao ona nekada, okreću prostituciji.

 

"Da sam znala da me Bog toliko voli, kao što znam danas, nikada ne bih radila to što sam radila. Ali, zbog jednog mi je drago što se sve tako desilo - sada mogu da pomognem ljudima kojima je pomoć potrebna", zaključila je Eni.

 

Potresna ispovest Vesne Dedić: Najteži period mog života! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...