Tužna priča

Selin Dion kroz suze otkrila: Nemam budućnost, živim dan po dan! (VIDEO)

Pevačica je na sebe preuzela brigu o suprugu koji ne može sam ni da jede
Vip priča
22:12h Autor:
Selin Dion kroz suze otkrila: Nemam budućnost, živim dan po dan! (VIDEO)
Foto: Youtube / ABC News 24

Za pevačicu Selin Dion u martu prošle godine počeo je najteži period njenog života. Naime, njenom suprug Reneu tada su otklonili maligni tumor sa grla, ali oporavak teče veoma sporo i lošije nego što su lekari prognozirali.

Tačno godinu dana, pevačica raskošnog glasa ne bavi se poslovnim obavezama onoliko koliko je planirala, jer njen 73-godišnji suprug još od operacije malo toga može sam da radi. Ona je na sebe preuzela brigu o Reneu i zbog toga posao stavila u drugi plan.

Otvoreno pismo Meril Strip - O ovome više neće da ćuti!

Foto: AP / Selin Dion sa mužem Reneom
Foto: AP / Selin Dion sa mužem Reneom

"On ne može sam ni da jede, već ja moram da ga hranim. Kranu konzumira kroz cevčicu, a hranim ga tri puta dnevno", ispričala je 46-godišnja Selin za ABC News.

Na pitanje kako zamišlja svoju dalju budućnost, pevačica je otkrila da joj je jako teško zbog zdravstvenog stanja svog supruga, ali i njihove dece koja moraju sve to da proživljavaju sa njima, jer najstariji ima 14, a blizanci samo po četiri godine.

Ispovest Monike Seleš o najvećoj traumi u životu - Prolivena krv nikad se ne suši!

"Nemamo nikakve dugoročne planove, ne možemo da planiramo budućnost. Živimo život dan po dan, Rene, ja i naši sinovi", ispričala je Selin kroz suze.

Pevačica se za Renea udala 1994. godine, a samo 5 godina kasnije njemu je prvi put dijagnostikovan rak grla, kada je takođe operisan.

Umire u 24. godini - Dragocene reči hrabrog momka i poruka celom svetu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs