Horoskop

 • Ovan

  Posao

  Očekuju vas važna poslovna dešavanja. Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Bićete zadovoljni onim što čujete.

  Ljubav

  Ušli ste u period u kom odnos između vas i voljene osobe može da napreduje. Važno je da pokažete jedno drugome svoja iskrena osećanja i očekivanja.

  Zdravlje

  Ukočenost u predelu kičme bi mogla da vas prati. Preporuka je da se obratite fizijatru.

 • Bik

  Posao

  Pred vama su zanimljiva dešavanja, pogotovo ako sarađujete s inostranstvom. Povoljan je period i za sudske procese. Možete da se nadate srećnim okolnostima.

  Ljubav

  Očekuje vas prilika da zajedno sa partnerom prođete kroz neke nove avanture koje niste ranije mogli da iskusite zajedno. Uživaćete u lepim trenucima koji su pred vama.

  Zdravlje

  Dobro se osećate. Ne očekuju vas nikakvi problemi na ovom polju danas.

 • Blizanci

  Posao

  Možete da očekujete određene promene na polju finansija. Uspećete da ostvarite dodatnu zaradu ili da dobijete neki bonus na poslu. Pred vama je povoljan period.

  Ljubav

  Niste sigurni u svog partnera. Tokom dana će se on potruditi da ukaže na to da grešite. Pred vama je prilika da izgladite nesporazume.

  Zdravlje

  Možete da očekujete solidnu situaciju na ovom polju. Ipak, povećajte unos gvožda.

 • Rak

  Posao

  Hladno donosite nove poslovne odluke i ne uzbuđujete se previše zbog promena. Veoma ste izričiti u svojim namerama i saradnici vam ukazuju poštovanje.

  Ljubav

  Posvećeni ste partneru i očekujete da će on pokazati da ceni vaš trud. Pred vama je lep dan u kom možete imati dosta romantičnih dešavanja, kao i priliku za zbližavanje.

  Zdravlje

  Imate mnogo pozitivne energije u sebi. Pred vama je veoma povoljan dan.

 • Lav

  Posao

  Imate dosta poslovnih obaveza, pa je neophodno da se naoružate energijom i strpljenjem. Pred vama je period u kom možete postići dosta važnih stvari.

  Ljubav

  Niste dovoljno posvećeni voljenoj osobi jer ste okupirani poslovnim dešavanjima. Nadate se da će ona imati razumevanja za vas i da vam neće zameriti.

  Zdravlje

  Pad imuniteta je naglašen kod vas, pa se potrudite da se više odmarate.

 • Devica

  Posao

  Možete da očekujete pozitivne okolnosti na poslovnom planu. Držite se svoje analitičnosti. Pred vama su važna dešavanja.

  Ljubav

  Očekuju vas zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada već neki duži vremenski period. Možete da se nadate da ćete dobiti njenu pažnju.

  Zdravlje

  Imate dovoljno energije za sve što je ispred vas. Osećate se dobro u svojoj koži i zadovoljni ste.

 • Vaga

  Posao

  Moguće je da tokom današnjeg dana nećete imati većih promena na poslovnom planu. Ovo polje vam je stabilno postavljeno, znate dobro na čemu ste i kakvo je stanje.

  Ljubav

  Ukoliko ste u braku, očekuje vas prilika da zajedno s voljenom osobom isplanirate romantično putovanje. Oni koji su slobodni mogu da očekuju priliku za flert.

  Zdravlje

  Povedite računa o ishrani. Važno je da smanjite unos masnoće.

 • škorpija

  Posao

  Možete da očekujete da ćete u poslovnim pregovorima ostvariti veći uspeh. Pred vama je veoma povoljan period u kom možete da dokažete svoje poslovne sposobnosti.

  Ljubav

  Pokušavate da stupite u kontakt s osobom koja vam se dopada, ali niste sigurni koji je pravi način za to. Svakako je najbolje da budete spontani i prirodni i da ne glumite.

  Zdravlje

  Očekuje vas pozitivan dan. Imate mnogo energije i vaše telo je jako i zdravo.

 • Strelac

  Posao

  Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije, ali nemate neki veliki razlog za to. Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom periodu.

  Ljubav

  Imate stabilnost na emotivnom polju i osećate se dobro zbog toga. Srećni ste pored svog partnera, koji vam pruža sve ono što vam je potrebno. Nema razloga za brigu.

  Zdravlje

  Povedite računa o štitnoj žlezdi, bilo bi dobro da odete na redovnu kontrolu.

 • Jarac

  Posao

  Ne očekuju vas preterano velike promene na poslovnom planu tokom ovog dana. Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa.

  Ljubav

  Moguće je da ste u potrazi za novim prilikama na polju ljubavi. Pred vama je mogućnost da ostvarite zanimljivo poznanstvo sa osobom iz susednog grada.

  Zdravlje

  Prijalo bi vam da se više odmarate. San vam je neophodan da biste se regenerisali.

 • Vodolija

  Posao

  Imate neke unutrašnje dileme u vezi sa poslovnim odlukama koje bi trebalo da donesete. Posavetujte se s osobom od poverenja i rešićete sve svoje nedoumice.

  Ljubav

  Moguće je da ste se malo zatvorili u sebe i da voljenoj osobi to smeta. Pokušajte da pustite svoje emocije napolje. Pokažite partneru da vam je još stalo do njega.

  Zdravlje

  Moguće je da imate višak energije, pa će vam fizička aktivnost svakako prijati.

 • Ribe

  Posao

  Možete da očekujete da ćete imati dosta poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani.

  Ljubav

  Voljena osoba se potrudila da vam ugodi i privuče vašu pažnju. Pred vama je lep dan u kom možete da uživate zajedno. Ako ste slobodni, očekuje vas poznanstvo među prijateljima.

  Zdravlje

  Mogući su grčevi u mišićima, pa se preporučuje da povećate unos magnezijuma.