Iskrena priča

Saznala da joj je muž seksualni manijak: Žena (31) otkriva uvrnuti svet zavisnika od seksa!

Otkrila je i da je Edi bio diler droge i korisnik opijata, zbog čega je završio u zatvoru, a kada je izašao, drogu je zamenio seksom, svake noći sa drugom ženom
Ljubav
22:00h Autor:
Saznala da joj je muž seksualni manijak: Žena (31) otkriva uvrnuti svet zavisnika od seksa!
Foto: Shutterstock

Sofi Džef (31) i njen suprug Edi (38) upoznali su se za vreme studija i započeli emotivnu vezu. Međutim, dve godine kasnije, Sofi je saznala da ju je Edi prevario i odmah ga je ostavila.

Nakon godinu dana, Edi joj je napisao pismo:

"Šta bi ti uradila kada bi bila sigurna da ne možeš da ne uspeš? Uradio bih sve što je u mojoj moći da te vratim i dokažem da sam pravi za tebe. Volim te. Reci mi da li želiš da zauvek nestanem ili ipak imam neku šansu?", pisalo je u poruci.

Nakon toga su razgovarali, shvatili jedno drugo, ali Sofi nije želela da se istorija ponovi, pa su se složili da posete terapeuta.

Nikada nije imala seks: Ovako izgleda život u potpunom celibatu!

Nedugo zatim su se i verili, ali ona i dalje nije imala potpuno poverenje u Edija. I bila je u pravu.

"Jednog dana sam pročitala nedoličnu, vrlo intimnu prepisku između Edija i neke žene. Napala sam ga i želela sam da mi kaže šta to sve znači i zašto smo vereni ako će me on i dalje varati, a on je izneo šokantno priznanje. Rekao je Ja sam zavistan od seksa", priseća se Sofi.

Uspeo je još jednom da zadrži Sofi kraj sebe, ali uz uslov da pet puta nedeljno ide na sastanke grupe anonimnih zavisnika od seksa. Venčali su se, Sofi je zatrudnela, a onda je, na svoje veliko zaprepašćenje, otkrila da tu nije kraj - videla je ceo Edijev tajni svet.

Ostavila muža na godinu dana: Evo šta je otkrila i poručila svim ženama!

"Imao je nalog na sajtu za ljude koji su u braku, a koji žele da varaju svoje supružnike. Otkrila sam seksi mejlove i golišave, skaradne fotografije koje je razmenjivao sa gomilom žena", priča ona.

Ediju je tada zapravo laknulo jer više ništa nije morao da krije od Sofi, tvrdio je da se ne nalazi sa tim ženama, već samo dopisuje, ali ona mu više nije verovala. Da bi je ubedio, Edi je krenuo na program rehabilitacije, odnosno terapiju odvikavanja od seksa. Budući da više nije mogao da se nalazi sa drugim ženama, kako ne bi izgubio Sofi, imao je seks sa njom svakoga dana po nekoliko puta, kako bi zadovoljio svoju želju.

"Rodila sam dete, bili smo u skladnom braku, seksa je bilo na pretek i to fantastičnog. Možda će neko osuditi moju odluku što sam ostala sa Edijem, ali kada ste u braku, problemi postaju zajednički. Moj Edi je imao problem, a ja sam mu pomagala da ga reši", kaže Sofi.

U 42. godini prvi put doživela orgazam: Žena otkriva koren problema kod većine dama!

Tokom rehabilitacije, otkrili su i uzrok Edijevog problema - nedostatak ljubavi, pažnje i bliskosti sa roditeljima iz detinjstva terale su ga da potraži izduvni ventil, što je prvo bila droga, kako je Sofi kasnije saznala.

Otkrila je da je Edi bio diler i korisnik opijata, zbog čega je završio u zatvoru, a kada je izašao, drogu je zamenio seksom, svake noći sa drugom ženom.

Danas, Edi i dalje ide na terapiju, uspeo je da otkloni problem nedostatka intimnosti i bliskiji je sa Sofi nego ikada. Zahvalan joj je što ga je spasila od zavisnosti, ali i od samog sebe, jer bi je u suprotnom zauvek izgubio.

Ipak, njegova zavisnost i dalje je prisutna u tragovima, što Sofi i ne smatra velikim problemom.

"Ako ništa, bar sam sigurna da nam seksualni život nikad neće postati monoton ili potpuno nestati", zaključuje ona.

Kako zaista izgleda analni seks: 8 žena otkrilo svoja iskustva!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs