Skrivanje, bežanje i poslovna putovanja

Šta sve trpi ljubavnica: Ovako izgleda biti u vezi sa oženjenim čovekom!

Oženjen muškarac, pogotovo ako je stariji, već ima izgrađen krug prijatelja koji uključuje i njegovu ženu i druge bračne prijatelje sa kojim provode vikende i slobodno vreme, i verovatno ne želi da prijatelji koji znaju njegovu porodicu, znaju i za vas
Ljubav i zavođenje
19:14h Autor:
Šta sve trpi ljubavnica: Ovako izgleda biti u vezi sa oženjenim čovekom!
Foto: Shutterstock

Mnoge žene su se tokom svog života našle u raznim ljubavnim situacijama. Jedna od njih često je bila i dugogodišnja veza sa starijim muškarcem, koji je u mnogo slučajeva bio i oženjen.

Najčešce ste takvog muškarca upoznali na poslu, bilo da vam je šef ili kolega. Ako upravo ulazite u ovakav odnos, najbolje je da znate neke od sledećih činjenica pre nego što upustite u takvu vezu.

Njegova porodica je na prvom mestu

U kakvom god trenutno odnosu on bio sa ženom, činjenica je da su oni još u braku i da to često podrazumeva obaveze koje brak donosi. Situacija je mnogo kompikovanija ukoliko imaju decu, jer su tu uključene razne predstave, treninzi i zajedničko provođenje vremena koje roditeljstvo donosi. Takva situacija vam može odgovarati jedino ako niste tip koji želi da bude na prvom mestu i odgovara vam da vaš čovek ne ostaje sa vama tokom čitave noći.

Monika Levinski: Ljubavnica htela da se ubije zbog srama!

Njegov društveni zivot

Oženjen muškarac, pogotovo ako je stariji, već ima izgrađen krug prijatelja koji uključuje i njegovu ženu i druge bračne prijatelje sa kojim provode vikende i slobodno vreme, i verovatno ne želi da prijatelji koji znaju njegovu porodicu, znaju i za vas.

Njihov brak će najverovatnije opstati

I pored činjenice da u braku postoji neko treći, većina muškaraca se retko kada odlučuje da ostavi ženu. Razloga za to je mnogo, a najčesći su deca i finansije, brakorazvodna parnica i prekid zajedničkog života. Ne treba zanemariti ni činjenicu da i osećanja verovatno nisu potpuno nestala i da oženjen muškarac često traži samo trenutnu zabavu, a ne i dugoročnu vezu. Vaša veza je skrivena od očiju javnosti.

Žene koje ne žele da se vezuju, najčešće upadaju u ovakvu vrstu odnosa. Naime, one najčešće ne žele da ih neko vidi, kao što su njihovi prijatelji i porodica, i ostavljaju sebi otvorene opcije za druge muškarce. Međutim, ako biste želeli da svi znaju za vašu vezu, nalazite se u problemu. Vaš čovek ne želi da se izlaže riziku da bude viđen i da mu to ugrozi brak ili druge odnose kako sa prijateljima, tako i na poslu.

Otkrila da je muž vara: Šokirala se kada je saznala ko mu je ljubavnica! (VIDEO)

Stariji muškarac je najčešće finansijski ostvaren

Muškarac koji vam je šef i stariji je od vas, moguće je da je do sada ostvario finansijsku stabilnost. Ulaskom u vezu, obasipaće vas raznim poklonima, cvećem ili luksuznim izletima. Takva razna udvaranja, mogu vam i te kako prijati. Međutim, morate da budete svesni toga da su to vrlo prolazne stvari i da zbog trenutnog užitka ne treba gaziti svoj ponos. Da li je vrdno?

Vaše zajedničko radno mesto

Ako ste u vezi sa čovekom koji vam je uz to kolega na poslu ili šef, možda je ovo vaše vreme viđanja. Svakodnevno imate priliku da ga vidite i da znate kako provodi dan. Mogući su zajednički ručkovi, pauze i poslovna putovanja. Mana ove situacije je prekid veze, čime vam je nakon toga ta osoba svakodnevno u vidokrugu. Morate da provodite određen broj sati sa čovekom sa kojim ste do nedavno delili određene aktivnosti. Otežavajuća okolnost je ukoliko je veza bila dugogodišnja.

Ove činjenice vam mogu pomoći da na papir stavite sve ono što vas očekuje u odnosu sa oženjenim muškarcem, te na taj način odlučite možete li vi to ili ne, jer ipak je najbitnije ono sa čime vi možete da se nosite i šta želite od sebe i svog partnera.

Varao me dve godine: Timarila sam ga za druge žene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs