Previše dobro da bi bilo istinito

Priča o prevari koja bi mogla da se dogodi i vama: Učite na tuđim greškama!

A sve je delovalo kao na filmu
Ljubav i zavođenje
15:22h Autor:
Priča o prevari koja bi mogla da se dogodi i vama: Učite na tuđim greškama!
Foto: Thinkstock

Zamislite bajkovito venčanje u kojem će mladoženja ponosno da ustane i da ispriča savršenu priču o tome kako je upoznao svoju devojku iz snova:

"Video sam je na plesnom podijumu, ali je nestala pre nego što sam imao priliku da joj priđem. Ipak, njena neverovatna lepota nije mi izlazila iz glave i morao sam da je opet vidim. Odlučio sam da objavim oglas na jednom sajtu. Nisam imao šta da izgubim. Na moje veliko iznenađenje videla je oglas, javila mi se, a na našem prvom sastanku znao sam da je to osoba s kojom želim da provedem ostatak svog života."

Tražila sam sreću van braka, umesto u sebi: Ispovest Marine koja je prevarila muža!

Nažalost, o takvoj priči možemo samo da sanjamo i to zato što nam sudbina uglavnom češće daruje ljigave prevarante.

Rouzmeri Kaunter svoje slobodne večeri je provodila pijuckajući vino i iščitavajući oglase na tom sajtu pod kategorijom "Propuštene prilike". Odjednom je ugledala oglas o ženi koja je neverovatno odgovarala njenom opisu.

"Bila si u hotelu Drejk, vitka, crvenokosa, u crnoj satenskoj bluzi. Nisam ti prišao jer si plesala s prijateljima", pisao je misteriozni muškarac. "Nisam ovo nikada probao, ali morao sam da pokušam."

Odlučila je da odgovori. Na kraju, koje su šanse da će išta da se dogodi? Nekoliko mejlova kasnije, poslala mu je fotografiju. Odgovorio je: "Ne mogu da verujem! To si stvarno ti!"

Varao me dve godine: Timarila sam ga za druge žene!

Priča se činila savršenom. Dogovorili su sastanak i već prve večeri bila je očarana njegovom spretnošću i neodoljivim smislom za humor. Uz to, bio je pravi kavaljer – onakav kakvog je do tada imala priliku samo da gleda na filmskim platnima.

"Na našem prvom sastanku vozio je do centra kako bi me odveo na ranu večeru. Objasnio je da će mu biti drago da se provede sa mnom, a bilo mu je i usput budući da je nešto pre njihovog dogovora obećao bratu da će da ga vozi na aerodrom", priča Rouzmeri.

"Porodica je najvažnija stvar u mom životu", pričao je dok smo zajedno pijuckali skupo vino uz sveće i romantičnu muziku. "Znam da ne bih smeo ovo da govorim, ali osećam da sam spreman da se skrasim. Jedino što mi treba je prava devojka", rekao je kao da je ovo samo jedna od brojnih večera u njihovom zajedničkom životu.

S predznanjem se upušta u vezu: Ovo su najčešći muški i ženski prevrtljivci!

Poput protagonista najromantičnije knjige, bili su ludi jedno za drugim i činilo se da ih nikada ništa neće razdvojiti. Obasipao ju je poklonima, zajedno su provodili svaki slobodni trenutak, a njeni prijatelji nisu mogli da veruju koliko je brzo njihova veza postala ozbiljna. Onda, nekoliko dana kasnije, on je pukao.

Obično tih i misteriozan, počeo je da plače. Činilo se da je danima od nje čuvao najveću tajnu i tražio način da joj kaže. Naravno, bio je oženjen i pod velikim pritiskom. Otac jednog deteta, s drugim na putu, lagao je o svom bratu. Osoba koju je vozio na aerodrom bila je njegova žena koja je s detetom na nedelju dana otišla da poseti roditelje. Kao da sve već nije bilo dovoljno grozno, nikada nije bio u hotelu Drejk.

A sad i naučno dokazano: Ko jednom prevari, prevariće opet!

Šta se to događa? Ovaj oženjeni otac izmislio je oglas o crvenokosoj lepotici u crnoj bluzi u nadi da će da mu se javi usamljena devojka koja odgovara opisu. Nažalost, to se i dogodilo. Razlog njegove iznenadne istine? Njegova žena vratila se s puta. Kao i očekivano, danas su razvedeni.

Učite iz tuđih grešaka – lepo je verovati u sudbinu, ali srodnu dušu teško ćete da pronađete u svom inboksu.

Znakovi za uzbunu koje zaljubljeni nisu videli na vreme: Ako se ugojiš, ostaviću te!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs