Nečuveno

Razvod od saudijskog milijardera: Bahatoj ženi ni advokati ne mogu ništa! (VIDEO)

Na pitanje advokata suprotne strane, da li joj je stvarno godišnje potrebno 55 pari cipela, manekenka je odgovorila da je to standard na koji je navikla
Vip priča
08:32h Autor:
Razvod od saudijskog milijardera: Bahatoj ženi ni advokati ne mogu ništa! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube/The Young Turks

Bivši top model Kristina Estrada razvodi se od supruga, saudijskog milijardera, a njeni zahtevi premašili su sva očekivanja.

S jedne strane kada pomislite koliko ljudi žive od danas do sutra, često bez pare i dinara i osnovnih potrepština, iskaz bivšeg supermodela Kristine Estrade na londonskom sudu, pre par dana, o tome kako je težak njen život superbogate žene zvučao je apsurdno, možda čak i uvredljivo.

S druge strane, njen iskaz je čak i fenomenalan.

"Ja sam Kristina Estrada. Bila sam svetski top model i oduvek sam živela na visokoj nozi. Na to sam se navikla", rekla je.

A na kakav je to život navikla: od bivšeg supruga, Valida Jufalija, saudijskog milijardera traži 262 miliona dolara kao kompenzaciju za njihovih 13 godina braka.

Na sudu je tražila 73 miliona dolara za kuću, 1.3 miliona dolara godišnje za odeću plus 53 hiljade dolara za kapute od krzna, 146 hiljade dolara samo za haljine najboljih svetskih dizajnera i 28 hiljada dolara godišnje za cipele.

Jufalijevi advokati tvrde da se bogatstvo njihovog klijenta procenjuje na 865 miliona dolara, dok Estradini advokati kažu da je Jufali "težak" 11 milijardi dolara.

Estrada je odbila 49 miliona dolara koje joj je Jufali ponudio za razvod, a on se trenutno u Cirihu leči od raka.

Estrada je na sudu počela da jeca kada je prepričala razgovor između nje i njihove kćerke koja joj je navodno rekla: "Mama, bićemo siromašne."

U neverovatnom izlaganju kojeg su svi u sudnici slušali u neverici, Estrada je rekla da je pronašla kuću koju želi da kupi nakon razvoda i u kojoj će živeti, a koja zadovoljava njene potrebe. Reč je o nekretnini u elitnom londonskom Eaton Squareu koja košta 73 miliona dolara za koju traži dodatnih 8.7 miliona dolara kako bi je sredila po svojim željama.

Drugu kuću, koja vredi 8.7 miliona dolara je odbila jer bi u njoj morala jedan sprat da deli sa osobljem koje radi za nju.

Ujedno je tražila 37 hiljade dolara za karte za Vimbldon, te 13.300 dolara kako bi mogla ići na godišnji bal koji organizuje Elton Džon.

Bude se u luksuzu, stalno su na odmoru: Bahati život žena fudbalera! (FOTO)

Foto: Printscreen/ youtube/The Young Turks
Foto: Printscreen/ youtube/The Young Turks

Tu lista njenih želja ne prestaje. Tražila je dodatnih 5.9 miliona dolara za kuću za odmor na selu, te neverovatnih 454 hiljada dolara kako bi mogla da plaća poslugu. Tu je još i 647 hiljada dolara za dvonedeljno iznajmljivanje jahte, 6.439 hiljade dolara kako bi mogla ostaviti bakšiš posadi, 330 hiljade dolara za praznike u Parizu gde namerava da boravi u predsedničkom apartmanu u Ritzu, 99 hiljade dolara za sobu gde će smestiti svoju asistentkinju, te hiljade dolara za letovanje na jugu Francuske, tretmane za lepotu, luksuzne i obične torbe, mobilne uređaje, kreme i sunčane naočare.

Estrada tvrdi da se na sudu bori za sve žene i njihova prava, bez obzira kakav životni stil imale.

Dok su je ispitivali advokati njenog supruga, Estrada je dala nekoliko prilično fascinantnih odgovora.

"Kažete da vam godišnje treba 55 pari cipela i čizama koje će svake godine koštati oko 80 hiljada dolara. Ne čini li vam se da je to malo previše novca?", upitali su advokati, a Estrada je odgovorila:

"Ne. One toliko koštaju. To je standard na koji sam navikla."

35 satova koji su joj potrebni su inače deo skupih kolekcija, a potrebni su joj jer "zavisi od toga šta nosi na sebi i moraju odgovarati uz njenu odeću".

Za zabavu godišnje traži 16 hiljada dolara, što je verovatno vrlo umanjena cifra, jer je navela da joj je to potrebno kao bi mogla otići u Pariz pogledati La Traviatu i slično.

Jufalijevi advokati su istakli kako su njeni zahtevi preterani i naveliko nadilaze ono što joj pripada.

Ali, Frances Hughes, koja zastupa Estradu i koja je jedna od najboljih advokata za brakorazvodne parnice u Velikoj Britaniji u saopštenju je navela kako Jufalijev advokati tim želi poniziti Estradu, te kako je 262 miliona dolara koje traži samo kap u moru bogatstva kojeg Jufali ima.

Razvod je inače zatražio Jufali 2012. godine kada je odlučio da oženi 25-godišnju libansku tv voditeljku, u vreme dok je još bio u braku sa Estradom, ali po zakonima Saudijske Arabije i taj je brak potpuno legalan.

Balkanske lepotice koje su osvojile svetske milijardere: Njihov život je bajka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs