Sve se saznalo

Skandalozne svađe u porodicama slavnih: Ljubomora, prezir, razmirice zbog kuća! (FOTO)

Glumica Anđelina Džoli se s ocem pomirila tek nakon majčine smrti

Celebrities
13:03h Autor:
Skandalozne svađe u porodicama slavnih: Ljubomora, prezir, razmirice zbog kuća! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svaka familija ima svoje razmirice, ali kad se one odvijaju unutar porodica poznatih i slavnih, za njih sazna ceo svet.

Anđelina Džoli i njen otac Džon Vojt nisu krili da imaju komplikovan odnos. Džoli je dugo iskazivala prezir prema ocu, a Vojt je naglašavao koliko bi želeo da im se odnos popravi.

"Kao i sva deca, moj brat Džejmi i ja voleli bismo da smo imali dobar odnos s ocem. Nakon svih ovih godina zaključila sam da nije zdravo biti u njegovoj blizini", rekla je Anđelina kad je usvojila Medokaa. Pomirili su se 2007. nakon smrti Anđelinine majke, a Vojt je u međuvremenu upoznao unučiće.

"Kada me ćerka vidi s unucima, kaže da me preplavi potpuno drugačija energija. Uvek se smejem i srećan sam kad sam s njima", izjavio je Vojt.

Bivši muž Anđeline Džoli otkrio dugo čuvanu tajnu: Zbog ovoga se Bili Bob razveo od nje! (FOTO)

foto: Profimedia

Kejt Hadson takođe nema dobar odnos s ocem. Muzičar Bil Hadson bio je u braku s glumicom Goldi Houn od 1976. do 1982. U braku su dobili Kejt i Olivera. Iako Kejt kaže da ih je otac napustio, Bil tvrdi da je Goldi odlučila da ima više partnera i da ga je često varala.

foto: Profimedia

Nedugo nakon razvoda Goldi je upoznala glumca Kurta Rasela s kojim je i danas u vezi. Bil je bio u kontaktu s decom godinu dana nakon razvoda, potom se njihov odnos razvodnio, a dodatno i pogoršao kad je Oliver na Instagramu na Dan očeva svom ocu čestitao "dan napuštanja". Bil se tada javno odrekao njega i njegove sestre.

Oni su dokaz da za pravu sreću nije potreban nikakav papir: Holivudska ljubavna priča duga 35 godina! (FOTO)

"Oliverova objava bila je zlonamerna, pokvarena i smišljen napad. Mrtav je za mene. Kejt takođe. Želim njihovu smrt iako još hodaju ovim svetom", rekao je ogorčeni Bil.

A post shared by Oliver Hudson (@theoliverhudson) on

Da ni slavnoj braći svađe nisu strane, najbolje znaju braća Galager. Kako su sami priznali, zamrzeli su se onaj dan kada se Lijam rodio. Premda se nisu slagali od detinjstva, ozbiljne svađe među braćom počele su 1994. kad su bili na turneji s grupom "Oasis".

Na koncertu u Americi Lijam je iz šale odlučio da promeni reči jedne pesme da bi iznervirao Noela. Osim toga, Lijam je navodno Noela udario instrumentom po glavi i izvređao obožavaoce. Svađe su vrhunac doživele 2009. kada je Noel odlučio da napusti grupu. Nakon godina prepucavanja preko medija Lijam je u decembru otkrio da su se on i brat pomirili.

Od erotike do zvezda: Slavni koji su karijeru započeli u filmovima za odrasle! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Na sudu se našao pevač Dado Topić nakon svađe s bratancima zbog kuće koju je sagradio, ali je ona glasila na očevo ime i bratanci su nagovorili njegovog oca da im je prepiše.

"Dario i Mario Topić, kao i njihova sestra Ivana Vukmanović, žele da me izbace iz porodične kuće koja je sagrađena mojim novcem", izjavio je Topić, a slučaj se završio u pevačevu korist. Došlo je i do fizičkog obračuna, a obe strane optužile su onu drugu da je prva počela.

foto: Kurir / Dragan Kadić

Javnost je saznala i za loš odnos hrvatske pevačice Nives Celzijus i njenog oca Spase Čankovića kad je izdala autobiografsku knjigu "Gola istina". U njoj je kontroverznog pisca optužila da ju je psihički uznemiravao kao devojčicu i da ju je već tada prijateljima predstavljao kao ljubavnicu. Nakon razvoda roditelja, s ocem se tek ponekad sastajala jer ga je, kako je priznala, prezirala. Slučaj je završio na sudu, a danas nisu u kontaktu.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs