Nije ni sumnjala

6 meseci nakon venčanja dobila je poziv: Ljubavnica njenog muža više nije htela da ćuti, evo šta joj je rekla!

Verujem da i ne pomišljaš gde se upravo nalazi tvoj suprug, bilo je prvo što je čula sa druge strane

Ljubav i zavođenje 20.02.2018. - 20:28h Autor: vecernji.hr
Foto: Profimedia

Trejsi Šorn primila je neočekivani poziv šest meseci nakon što se udala za muškarca koji je bio ljubav njenog života. Ono što je čula nakon što se javila na telefon, promenilo joj je život. Ljubavnica njenog supruga nazvala ju je i rekla: "Verujem da i ne pomišljaš gde se upravo nalazi tvoj suprug. Ovde je, sa mnom."

 

Kao da šok i bol u tom trenutku nisu bili dovoljni, ljubavnica je nastavila da otkriva mučne detalje njihove skrivene veze, ali i činjenicu da je upravo ona, ljubavnica njenog supruga, već ranije uništila i okončala jedan brak.

 

Ima dva momka, i nije je stid da prizna: Pohlepna sam, volim kad me vole, a ni njima ne smeta!

foto: Shutterstock

Trejsi se nadala da nije trudna sa svojim suprugom, ne sada nakon što je čula da je suprug ne voli i ne poštuje kao ona njega. Trudnoća joj u tom trenutku nikako ne bi bila dobra vest. Nakon što se ljubavnici zahvalila na pozivu i informacijama, bujica suza kliznula je niz njeno lice, piše Huffington Post.

 

"Bila je toksična osoba, ali svejedno sam joj bila zahvalna što me nazvala i rekla mi istinu, čak i ako to nije uradila iz dobre namere. Nakon mnogo razmišljanja i skupljanja snage, ostavila sam ga."

 

Ispovest terapeutkinje za ljubavne veze: Evo šta sam naučila iz afere s oženjenim muškarcem! (FOTO)

foto: Shutterstock

Odgovor na večno pitanje treba li nekome reći da ga vara partner ili partnerka, pokušala je da da i spisateljica Kejt Rouz koja se jednom i sama našla u ulozi ljubavnice i zapitala se da li je na njoj da i ona učini takav korak, odnosno, obavesti suprugu svog ljubavnika. Razmišljala je o tome neko vreme, a iako joj je oženjeni čovek s kojim je bila u tajnoj vezi rekao da radi šta god želi, ona je odlučila da svoju tajnu vezu zadržati – tajnom.

 

"Bili smo zajedno dve godine i nisam htela da se nađem u situaciji da ja moram da donesem odluke za nekog drugog. Smatrala sam da nije na meni da se petljam u njegov odnos sa suprugom i to je bio njegov izbor i obaveza da svojoj supruzi kaže istinu."

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...