Razlozi će vas iznenaditi

Prevarila sam muža i ne žalim uopšte: Evo i zašto!

Ovih šest žena otkrilo je zašto je prevarilo svoje muškarce i zašto zapravo ne osećaju krivicu
Ljubav i zavođenje 14.03.2017. - 22:31h Autor: vecernji.hr
Foto: Thinkstock

Varaju i muškarci i žene. Svako pronađe opravdanje, a neki ne osećaju nikakav sram i kajanje. Neki pak ipak ne mogu da ćute i otkrivaju istinu voljenoj osobi.

 

Ali, ovih šest žena otkrilo je zašto je prevarilo svoje muškarce i zašto zapravo ne osećaju krivicu. Razlozi će vas možda i malo iznenaditi. Neke su bile usamljene, neke željne uzbuđenja, a neke su samo želele da poprave svoj brak.

 

"Udala sam se premlada"

 

Jedna 34-godišnjakinja kaže da se udala za osobu koju nije volela s 24 godine. Porodica, kao i prijatelji, pritiskali su je da se usredsredi na brak, a ne na karijeru uveravajući je da su se sve njene prijateljice već udale.

 

"Naš brak je propao na samom početku, a mi smo bili zajedno ne znajući šta da radimo. Nakon tri godine upoznala sam nekoga na poslu i imali smo aferu. Moj suprug je saznao i to je bio okidač da shvatimo da je bolje da živimo jedno bez drugoga", ispričala je Šeri D. (34).

 

Svekar mi je dolazio svake noći u krevet: Bilo mi je svejedno kada je muž saznao!

 

"Nisam bila zaljubljena"

 

Rakel D. (31): "Ne žalim što sam varala jer nisam volela tu osobu. Spavala sam s tipom kojeg sam upoznala jedne noći u klubu u Majamiju kada sam slavila rođendan prijateljice. Za mene to nije bilo ništa veliko bez emocija, samo seks". U braku je, kaže, četiri godine i stvarno voli supruga i ne planira da mu kaže jer ne želi da uništi njihov brak.

 

"Želela sam osvetu"

 

Lusijana F. (41) prati onu izreku "Sve se vraća, sve se plaća".

 

"Otkrila sam da me muž vara, pa sam i ja njega prevarila. Htela sam da ga povredim zato što je i on mene povredio. Kada je moj muž saznao za prevaru bio je šokiran. Videla sam ga kako plače, ali sam se osećala dobro jer sam mu vratila za bol koji je on meni naneo", kaže. Na kraju se taj brak završio razvodom.

 

Dve godine bio u srećnoj vezi: Slučajna poruka otkrila šta mu sve devojka radi iza leđa! (FOTO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Bila mi je potrebna terapija"

 

Erin D. (31) je ispričala svoju priču. "Muž i ja nismo spavali dve godine. Bio mi je potreban sam seks i spavala sam sa strancem. Varanje mi je pomoglo da shvatim da nešto treba učiniti sa našim seksualnim životom. Nikada nisam mužu rekla o aferi, već samo da je vreme da odemo na terapiju za parove i uvidimo gde su problemi. Nakon toga isprobali smo nove stvari u krevetu. Naš odnos nikada nije bio jači. Nije mi žao što sam ga prevarila jer sam morala to da učinim zbog nas".

 

"Bilo mi je dosadno"

 

Šarlin V. (45): "Već sam se umorila da stalno budem mama koja je kod kuće. Moj suprug me ignorisao i nikada mi nije govorio da sam lepa. Završilo se tako što sam se upustila u vezu s muškarcem iz komšiluka koji se nedavno razveo. To je bila moja avanatura i zbog nje sam se osećala dobro. Znao je da imam muža, ali nije ga bilo briga. Hteo je devojku bez obaveza. Kada je moj muž naišao na nas jedno popodne odmah je zatražio razvod i ja sam se s tim složila".

 

"Želela sam uzbuđenje"

 

Debi L. (28) kaže da ne znate kako se žena oseća kada je jedini muškarac s kojim je spavala njen muž. "Spavanje s drugima otvorilo mi je oči šta sve može da se radi u krevetu. Imala sam dve afere u istoj godini. Jedan je bio trener iz moje teretane i sve je završilo kada je otišao. Drugi put se afera dogodila dva meseca nakon toga, samo smo završili u krevetu. Prestalo je kada sam izgubila interesovanje. Moj muž još uvek ne zna ništa o tome", ispričala je Debi, piše menshealth.com.

 

Ljubavnik princeze Dajane otkrio dugo čuvanu tajnu: Evo ko je pravi otac princa Harija! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...