Mnogi im predviđali brzi razvod

Varao je, ona mu praštala: Kako je opstao jedan od najpoznatijih brakova na svetu! (FOTO)

Naravno da napraviš greške tokom godina, a i svi znamo da je brak težak na trenutke, izjavio je slavni Dejvid Bekam
Vip priča
06:04h Autor:
Varao je, ona mu praštala: Kako je opstao jedan od najpoznatijih brakova na svetu! (FOTO)
Foto: Instagram / Davidbeckham

Viktorija i Dejvid Bekam obnovili su svoje svadbene zavete na tajnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži članovi porodice, otkrio je bivši fudbaler za legendarnu BBC-jevu radio emisiju "Desert Island Disc".

Viktorija Bekam ne može da se iskaje: To je bila moja najveća greška! (FOTO)

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on Apr 17, 2016 at 1:11am PDT

Za razliku od toga njihovo venčanje je bilo pravi medijski spektakl. Održano je 4. jula 1999. u jednom dvorcu okruženim ogromnim zelenim površinama u Irskoj.

Svi su želeli da prisustvuju venčanju legendarnog igrača "Mančester Junajteda" i pevačice grupe "Spajs Grls", pa ne čudi što je lista zvanica bila poprilično duga.

Tajna dugog braka

Zbog popularnosti mladenaca, zli jezici su im predviđali kratak brak. Ne samo da se to nije ostvarilo, već će Viktorija i Dejvid ove godine proslaviti 18-godišnjicu braka sa četvoro dece – sinovima Bruklinom, Kruzom i Romeom i ćerkicom Harper Seven.

Moćne žene mekog srca: Slavne dame koje su muževima oprostile prevaru!

"Oboje imamo snažne roditelje koji su nas odgojili s pravim životnim vrednostima", otkrio je Dejvid medijima, kao i tajnu njihovog braka.

"Naravno da napraviš greške tokom godina, a i svi znamo da je brak težak na trenutke. Ali važno je raditi na njemu. Kada god naiđemo na teška vremena, razgovaramo o svojim problemima", priznao je bivši fudbaler.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs