Iskrena ispovest

U vezi sam s kolegom koji ima dugogodišnju devojku: Kaže da je zaljubljen u mene, ali neće da je ostavi!

Rekao mi je da mu je devojka sada bivša i zaista mu verujem, iako on još uvek živi s njom, napisala je čitateljka u svom pismu

Ljubav i zavođenje
Autor:
U vezi sam s kolegom koji ima dugogodišnju devojku: Kaže da je zaljubljen u mene, ali neće da je ostavi!
Foto: Shutterstock

Da ljubav nije jednostavna poznata je stvar, a to je na svojoj koži osetila i čitateljka The Guardian-a koja se obratila njihovoj kolumnistkinji sa svojim problemom. Naime, zaljubila se u muškarca koji ne želi da ostavi dugogodišnju devojku.

"Zaljubila sam se u kolegu koji je bio u dugogodišnjoj vezi. Osam meseci nakon što smo se upoznali rekao mi je da je zaljubljen u mene otkad sam došla, pa smo se poljubili.

Ispovest terapeutkinje za ljubavne veze: Evo šta sam naučila iz afere s oženjenim muškarcem! (FOTO)

foto: Shutterstock

Nakon nekoliko nedelja smo spavali. Rekao mi je da mu je devojka sada bivša i zaista mu verujem, iako on još uvek živi s njom, ali u drugoj sobi. Provela sam Božić s njegovom porodicom koji su navijaju da je on ostavi", napisala je čitateljka u svom pismu i dodala da je njegovi roditelji vole i prihvataju i da joj čak kupuju i poklone.

foto: Shutterstock

"Nakon četiri meseca veze njegovo mentalno zdravlje je puklo i počeo je ređe da me viđa. Slomio se preko telefona pre par dana i rekao mi da sada želi da raskine sa mnom i da se ne može da se nosi sa stresom. On s tom ženom ima zajedničku hipoteku i psa. Ne želi da od njih odustane i od mene traži da mu dam vremena i prostora. Za Dan zaljubljenih je trebalo da idemo u Francusku, a ja sam ostala sama kod kuće... Treba zajedno da idemo na dva venčanja ovog proleća. Ne želim da odustanem od njega", napisala je čitateljka. Guardian-ova kolumnistkinja Marijela Frostrap poručila joj je da je ona tom muškarcu samo prijatna razonoda od njegovih problema i da krene dalje.

"Kažete da on ima psihičkih problema, ali nisam baš sigurna da neodlučnost spada pod to stanje. Ovo nije stvar velikih ljubavnih priča, već nesrećnih zavaravanja, samozavaravanja i naše duboke želje da budemo željeni, često i po svaku cenu", napisala je Frostrap.

Ljubavnica otvoreno: Hoću da žele isključivo mene, briga me za njihove žene! (FOTO)

foto: Shutterstock

"To je tip s malo morala koji nema sposobnost da upravlja vlastitom sudbinom - dve osobine koje uopšte nisu privlačne kod potencijalnog partnera. U vašem pismu je sve oko njegovih briga i potreba: borba s raskidom veze, bivša devojka koju njegovi roditelji ne vole, mali pokloni koji bi trebalo da sugerišu da ste vi bolji kandidat za devojku, brige oko njegovog mentalnog stanja samo zato što ne može da ostavi partnerku zbog nove veze. Ne poznajem ga, a već mi je dosadilo što su svi oko njega fokusirani na njegove potrebe. Šta je s vama? Šta on može vama da ponudi? Dajte, morate malo više da cjenite sebe", istakla je Frostrap.

"Moj savet vam je da mu ne kažete da ćete mu dati prostora i vremena, već da ćete nastaviti sa svojim životom, čime ćete se uzdignuti iznad njegove nemogućnosti donošenja odluka i da se usredsredite na nekoga ko zna šta želi i ko je spreman na žrtvu", rekla je Guardian-ova kolumnistkinja.

6 znakova da vas partner vara: Mnoge žene zažmure na ovo, pa im je posle đavo kriv!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs