Dozlogrdilo joj

Roditelji nemaju nimalo poštovanja, a deca još manje: Učiteljica dala otkaz, ovo je bila kap koja je prelila čašu! (FOTO)

Ponašanje dece u školi u kojoj predaje za nju je postalo nedopustivo, a za sve je okrivila roditelje

Lifestyle
Autor:
Roditelji nemaju nimalo poštovanja, a deca još manje: Učiteljica dala otkaz, ovo je bila kap koja je prelila čašu! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook / julie.d.knight.3

Biti učitelj je mnogima posao iz snova. Tako je mislila i jedna učiteljica iz Teksasa kada se odlučila za ovaj poziv. Ali Džuli Marburger danas više nema taj stav.

Ponašanje dece u školi u kojoj predaje za nju je postalo nedopustivo, a za sve je okrivila roditelje. I odlučila je da prekine ćutnju i da javno na društvenim mrežama progovori o tome kakva su deca koja sede u njenom, šestom razredu. Njena javna poruka brzo je postala viralni hit, a učiteljica se uz tu objavu i oprostila sa svojim radnim mestom:

Učiteljica na sjajan način svojim đacima dala životnu lekciju: Zašto je važno prati ruke! (FOTO)

"Bila sam odlučila da ću na svom radnom mestu ostati do kraja školske godine, ali zbog današnjeg događaja mislim da više neću izdržati toliko. Roditelji te dece nemaju nimalo poštovanja, a deca još manje. Administracija se trudi da udovolji roditeljima i drži njihovu stranu."

Dva dana pre nego što joj je "pukao film" fotografisala je učionicu kako bi se video nered koji učenici ostavljaju za sobom. Uz to, tvrdi, deo te uništene imovine ona je kupila svojim novcem jer joj škola nije dala budžet. Kap koja je prelila čašu je situacija od pre dve nedelje kada ju je verbalno napala majka jednog učenika i to u njegovom prisustvu. Majka učenika nije smatrala da učiteljica njenog sina može da proziva za nedopušteno ponašanje, ogorčena je Džuli.

Kako roditelji sistematski uništavaju svoju decu: Ovako nastaju nesposobni ljudi!

Upozorila je da roditelji moraju da prestanu da dopuštaju deci svakakvo ponašanje jer će se to proširiti u društvu poput požara, a to od dece neće učiniti srećne i zadovoljne odrasle ljude. Tvrdi da je oduvek sanjala da bude učiteljica, da ima svoj razred kojem će pokloniti znanje i ljubav, uvesti ih u svet odraslih, a sada je svesna koliko su učitelji u njenoj zemlji zlostavljani.

Kako Japanci u školi od dece prave ljude: Snimak koji je osvojio svet! (VIDEO)

Nakon njene objave i mnoštva komentara, objavila je i da joj se u inboks javilo mnogo učitelja i učiteljica iz drugih škola i država koji su se požalili na slične probleme. Mnogi od njih promeniće struku, navodi:

"Ako se nešto ne promeni, uskoro neće biti učitelja u našoj zemlji."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs