Potpuni šok

Oduvek je znala da joj je otac donor sperme: Odlučila da potraži braću i sestre, zapanjilo je koliko ih ima! (FOTO)

Odrasla sam samo s majkom i oduvek je bila iskrena o činjenici da mi je otac donor sperme, ispričala je Kijani i dodala da je krenula u potragu za braćom i sestrama kada je bila dovoljno odrasla

Porodica 22.02.2018. - 19:34h Autor: vecernji.hr
Foto: Instagram / donor_siblings

Kijani Arojo (21) s Floride odmalena je znala da joj je otac donor sperme. Ali, jednog dana je odlučila da potraži svoju polubraću i polusestre. I tada je usledilo iznenađenje jer je otkrila da ih ima 40.

 

Nakon 22 godine saznala jezivu istinu o svojoj porodici: Celo telo mi se treslo! (FOTO)

 

A post shared by Kianni Arroyo (@donor_siblings) on

"Odrasla sam samo s majkom i oduvek je bila iskrena o činjenici da mi je otac donor sperme", ispričala je Kijani i dodala da kada je bila dovoljno odrasla krenula je s potragom, a prvu je pronašla 20-godišnju Džoanu koja živi u blizini.

 

Imam 59 dece i još 7 na putu: Žena nema pojma o tome, tu tajnu odneću u grob!

 

A post shared by Kianni Arroyo (@donor_siblings) on

"Oduvek sam htela da otkrijem više o tome ko sam i imam li još braće i sestara", rekla je Kijani koja je postala dobra prijateljica s prvom pronađenom polusestrom, a viđaju se svakog meseca.

 

Sumnjao sam da je ćerka moja: Rezultati testa za očinstvo su mi uništili život!

 

A post shared by Kianni Arroyo (@donor_siblings) on

Od 40 polubraće i polusestara koje je Kijani pronašla, njih 30 je pristalo na susret. I tada je krenuo njen "projekat upoznavanja". Koliko zna, ona je najstarije dete, dok je najmlađem 5 meseci. Pronašla je četiri para blizanaca, a decu svog oca pronašla je i u dalekim zemljama poput Australije, Novog Zelanda i Kanade.

 

A post shared by Kianni Arroyo (@donor_siblings) on

"Iako se nismo nikada sreli, zajednički otac nam je posebna veza", rekla je Kijani i dodala da je oca upoznala s 18 godina i da je poprilično "kul lik". Razlog velikog broja dece koja su nastala iz njegove sperme je taj što je kompaniju preuzeo novi vlasnik, pa su se podaci zagubili.

 

A post shared by Kianni Arroyo (@donor_siblings) on

Isti donor, inače, može da da 15 do 20 uzoraka, a nakon brisanja podataka muškarac je iznova mogao da počne da donira spermu, piše Metro.

 

Majka rekorder: Rodila 20. dete, muž ne želi na vazektomiju! (VIDEO)

 

A post shared by Kianni Arroyo (@donor_siblings) on

"Jedino sam dete i dobijam najbolje od oba sveta. Imam svoju majku za sebe, a kad želim društvo, imati ovoliko polubraće i polusestara daje vam više mogućnosti", rekla je.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...