Ispovest

Sumnjao sam da je ćerka moja: Rezultati testa za očinstvo su mi uništili život!

Žena je imala nekog s kim se viđala neko vreme, pa sam morao da proverim da nije slučajno njegovo. Moram priznati da me dugo to mučilo jer ćerka ne liči baš na mene, rekao je muškarac
Porodica
14:30h Autor:
Sumnjao sam da je ćerka moja: Rezultati testa za očinstvo su mi uništili život!
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Otišao sam da testiram svoju ćerku da vidim da je sigurno moja. Ne znam zašto, ali to sam morao da proverim. Žena i ja smo zajedno već 7 godina u braku. Ćerka nam ima 7 godina. Nisam sumnjao da me sad varala kroz brak, ali nisam siguran za pre.

Imala je nekog s kim se viđala neko vreme, pa sam morao da proverim da nije slučajno njegovo. Moram priznati da me dugo to mučilo jer ćerka ne liči baš na mene. Testovi su došli prekjuče i piše da nije moja. Ne znam šta da radim sad. Lud sam potpuno. Ako ženi to kažem to će nas zauvek razdvojiti. Ako ne kažem, to znači da sam joj oprostio prevaru, a to opet ne mogu.

Deka (81) suze lije: 56 godina žena krila da on ima sina! (FOTO, VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Voleo sam je jako sve do ovog trenutka. Ni "svoju" ćerku više ne volim. Izgubio sam potpuno osećanja za njih dve. Živim godinama u laži da je ona moja, a zapravo nije. Svih ovih godina sam radio za nečije tuđe dete. Finansirao, vodio u vrtić i na izlete. Užas. A nije moje dete. Toliko želim da to nije istina. Toliko želim da je ona ipak moja ćerka, ali nije. Oduvek sam hteo svoje dete, a sad je sve palo u vodu. Sve mi se sad preokrenulo u životu. Zamrzeo sam ih sve. Ne znam kako da to rešim. Treba mi pomoć.

Roditelji su me nagovorili da se udam jer je bogat: Sada živim u paklu!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs