Smatraju da su blagosloveni

Uradio vazektomiju, sada čeka blizance: Najplodniji sportista već ima desetoro dece! (FOTO)

Njegova supruga je mislila da neće moći da zatrudni zbog postupka kojem se podvrgao njen suprug, a zbog jakih grčeva otišla je u bolnicu gde je saznala da je trudna
Porodica
00:30h Autor:
Uradio vazektomiju, sada čeka blizance: Najplodniji sportista već ima desetoro dece! (FOTO)
Foto: Instagram / Antoniocromartie31

Američki sportista Antonio Kromarti sa ženom Terikom očekuje blizance. Ovo ne bi bio nikakav poseban šok da ovaj igrač američkog fudbala nije bio na vazektomiji! Naime, Terika je mislila da neće moći da zatrudni zbog postupka kojem se podvrgao njen suprug, a zbog jakih grčeva otišla je u bolnicu gde je saznala da je trudna.

Usvojila malog dečaka: 20 godina kasnije, dobila je poražavajuće vesti! (VIDEO)

"Nisam odmah rekla Antoniju da sam trudna, jer nisam verovala da je to uopšte moguće. Razmišljala sam kako je to moglo da se dogodi. Imali smo seks bez zaštite, ali sam bila uverena da je vazektomija najbolja kontracepcija koju smo mogli da imamo! Vest nas je oboje šokirala. Ali shvatili smo da je to Božja volja i on je podjednako uzbuđen kao i ja", ispričala je Terika koja s Antoniom već ima dvoje dece.

Očekivala je blizance: Sudbina je htela drugačije! (FOTO, VIDEO)

Može li plodnost da se vrati?

Doktor Erden Radončić, specijalista ginekologije i akušerstva i specijalista humane reprodukcije, objasnio je da je moguće da vazektomija ne uspe, ali ponekad, u zavisnosti od tehnike, može da se rekanalizuje spontano, pa je i dalje sačuvana plodnost.

"Vraćanje plodnosti, koliko sam video u svojoj praksi, odnosno hirurški pokušaji ponovnog uspostavljanja plodnosti, često ne daju rezultate, pa je u tim slučajevima punkcija testisa i vantelesna oplodnja jedino rešenje", kaže ginekolog.

Dva puta blagoslovena blizancima: 10 godina posle, jedna poruka im promenila život! (FOTO)

"Najplodniji sportista" imaće 12 dece

Inače, ovaj igrač američkog fudbala ima i osmoro dece iz prethodnih veza, a američki mediji ga nazivaju "najplodnijim sportistom NFL lige".

"Sva naša deca, kao i Antonijeva deca, su blagoslov. Razmišljala sam da li da podelim ovu srećnu vest s javnošću, jer ne želim da moja deca budu samo broj kako ih mediji prezentuju. Skrivala sam prve dve trudnoće, tako da sam mogla da uživam u njima samo s ljudima koji su bili zaista srećni zbog toga", priznala je Terika.

Gluvi suprug počeo da otvara poklone: Iznenađenje na kraju ga rasplakalo! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs