ovome se nije nadala

Mladoženja dan pre venčanja otkazao sve: Mlada očajna, razlog je potpuno slomio!

Sve zbog njegovih sestara

Ljubav i zavođenje
22:00h Autor:
Mladoženja dan pre venčanja otkazao sve: Mlada očajna, razlog je potpuno slomio!
Foto: Shutterstock

Kako je to doživeti da samo dan pre venčanja budući muž otkaže sve, saznala je mlada Ema.

Slomljenog srca ostala je nakon što je njen partner, s kojim je dugo u vezi i imaju dvoje dece, samo dan pre velikog dana odlučio da venčanja neće biti. Razlog? Majka njegove dece posvađala se s njegovim sestrama jer nije htela da one budu deveruše na venčanju. Njenog verenika to je pogodilo i zapretio je da ako njegove sestre ne budu deveruše na venčanju, onda će otkazati sve.

Mladoženja prekinuo venčanje: Mlada zaplakala kada je shvatila zašto je to uradio! (VIDEO)

foto: Shutterstock

Ema, čije prezime nije objavljeno, otkrila je da njen partner ne želi da raskine s njom, već je samo otkazao venčanje, ali ona, kako je otkrila za ITV u emisiji u kojoj je otkrila šta joj se dogodilo, nije sigurna može li takvo ponašanje da mu oprosti, piše Daily Mail.

Sukob s njegovim sestrama nastao je zbog organizacije devojačke večeri jer su se želje mlade i budućih zaova razilazile, pa je Ema odlučila da ne želi da one budu njene deveruše. Budućeg supruga je to izbacilo iz takta što je rezultiralo otkazivanjem venčanja. Stručnjaci za veze Filip Šefild i Holi Vilobi savetovali su Emu da kao par potraže stručnu pomoć kako bi spasili svoj odnos jer, smatraju, njenog verenika muče dublji problemi, a ovo je bila kap koja je prelila čašu. Ema je otkrila da sa verenikom nije otada mnogo razgovarala da ne bi dodatno narušila njihov odnos, a smatra da je on optužuje da je do sada "uradila previše loših stvari" u njihovom odnosu.

Mladu ostavio mladoženja 2 dana pred svadbu: O njenom postupku bruji ceo svet! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs