Sada služi doživotnu kaznu

Verenik me pretukao i živu sahranio: Jeziva ispovest žene koja je izašla iz svog groba! (VIDEO)

Veza Kita i Stejsi nikada nije bila srećna, prema njenoj priči. On ju je stalno tukao i zlostavljao, a ona mu se uprkos svemu uvek vraćala
Lifestyle 23.07.2016. - 20:43h Autor: jutarnji.hr
Foto: Printscreen Youtube / Good Morning Britain

Pre nekoliko dana u emisiji "Good Morning Britain" gostovala je Stejsi Gvilijam (34), žena koju je njen verenik Kit Hjuz (39) gotovo zadavio i zatim je živu zakopao. Iz nesuđenog groba Stejsi se izvukla neverovatnom voljom za život...

 

U emisiji se pojavila prvenstveno iz straha da njen monstruozni bivši verenik ne izađe iz zatvora ranije nego što bi trebalo (ili uopšte). Iako je dobio doživotnu kaznu, nakon osam i po godina ima pravo da zatraži pomilovanje, a Stejsi ne želi ni da pomisli na takav razvoj situacije, s obzirom na sve što joj je učinio.

 

Modrice otkrile mračnu tajnu: Vređao me, tukao i silovao, evo zašto sam ostala sa njim! (FOTO)

 

Foto: Printscreen Youtube / Good Morning Britain
Foto: Printscreen Youtube / Good Morning Britain

Veza Kita i Stejsi nikada nije bila srećna, prema njenoj priči. On ju je stalno tukao i zlostavljao, a ona mu se uprkos svemu uvek vraćala:

 

"Stalno sam se nadala da će se promeniti... Ali to se nije dogodilo", rekla je Stejsi koja se danas oseća prestrašeno, ali je drži "podrška porodice i prijatelja".

 

"Da nije bilo njih, ne znam kako bih sve ovo prošla sama", kazala je Stejsi.

 

Ona je voditeljima i britanskoj javnosti otkrila i kako se osećala tokom tih kobnih trenutaka, najgorih u životu, kada ju je bodibilder Kit živu zakopao:

 

"Prvo me udarao i davio dok se nisam onesvestila. Nakon nekog vremena počela sam polako da dolazim sebi i shvatila sam da ležim pod zemljom (i to na plaži gde se tukla sa verenikom). Sve je bilo kao u usporenom filmu... Čula sam otkucaje svog srca i zvuk mora u pozadini", priča Stejsi.

 

Majka je nije želela, muževi je tukli: Jaka žena i nakon svih patnji! (FOTO, VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / Good Morning Britain
Foto: Printscreen Youtube / Good Morning Britain

"Jedino što sam videla bile su zelene i plave mrlje. Nisam mogla da dišem. Nisam mogla da se pomeram. Bilo je kao da sam paralizovana. Pokušala sam da se podignem, ali nisam mogla. Morala sam da iskoristim svoje nokte jer sam jedino to mogla da uradim", kazala je Stejsi.

 

Na kraju je nekako uspela da se iskopa i došeta do obližnjeg golf kluba gde je kolabirala. Hitna pomoć ju je odmah prevezla u bolnicu gde je provela 26 dana u indukovanoj komi, da bi nakon toga počela spor i težak oporavak.

 

Džejova ćerka oprostila batine: Ana se vraća Adilu Maksutoviću

 

Foto: Printscreen Youtube / Good Morning Britain
Foto: Printscreen Youtube / Good Morning Britain

 

Iako se oseća bolje i ima podršku svojih bližnjih, Stejsi i dalje ima napade panike, a pred očima joj prolaze jezive slike trenutaka kad je bila živa zakopana.

 

Inače, njena istorija s nasilnim verenikom Kitom čita se kao ratni roman. On je u zatvoru prvi put završio 2013. godine nakon što je napao i teško pretukao Stejsi, pa mu se ona ipak vratila kad je izašao iz zatvora.

 

Taj povratak nije joj doneo ništa osim još krvi i suza, a s Kihom je raskinula drugi put nakon što ju je udario u stomak i oteo joj novac iz banke. To se dogodilo samo nedelju dana pre kobnog napada koji je usledio nakon što je Stejsi odbila da se ponovo vrati Kitu. Njega je tada obuzeo bes i naumio je da ubije bivšu verenicu. Ali, sudbina je htela drugačije.

 

Oprostila mu brutalno prebijanje: Ne ljutim se na njega, uvek ću ga voleti!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...