Predomislila se

Džejova ćerka oprostila batine: Ana se vraća Adilu Maksutoviću

Povukla je tužbu protiv njega i pristala da se sa njihovim sinom Adrianom ponovo useli u porodični dom u Kotežu
Šuška se
02:02h
Džejova ćerka oprostila batine: Ana se vraća Adilu Maksutoviću
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Ćerka folk zvezde Džeja Ramadanovskog, Ana, odlučila je da se vrati u dom nevenčanog supruga, pevača Adila Maksutovića. Naime, ona je iz njegovog doma izašla pre dve i po godine kada je tvrdila da ju je tukao.

Međutim, u međuvremenu je povukla tužbu protiv njega i pristala da se sa njihovim sinom Adrianom ponovo useli u porodični dom u Kotežu. Anin uslov je bio da se Adilova mama više ne meša u njihov odnos.

"Čitav haos koji je izbio pre dve godine, kada je Ana napustila Adila i odvela dete, izbio je zbog njegove mame. Svađa koja je kulminirala između svekrve i snajke dovela do toga da se Adil umeša, zbog čega je Ana sada tražila da svoje probleme rešavaju sami i da njegova mama bude samo gost u njihovoj kući. Adil je shvatio šta su mu prioriteti i nije se protivio ispunjavanju ovog uslova jer mu je bitno da okupi porodicu. Njegova mama je u poslednje vreme, svakako, samo povremeno spavala kod njega. Ana uveliko pakuje kofere i u narednom periodu bi trebalo da stvari iz Džejevog stana prebace u Adilov. Ona se nada da se neće ponoviti nemili događaj, ali o tome ne priča puno. Bitno joj je da Adrian odrasta uz oba roditelja, i to je glavni razlog njene odluke", kaže izvor blizak Ani.

"Ne želim ni da potvrdim niti da demantujem vaša saznanja jer sam odlučila da svoj privatni život držim daleko od očiju javnosti. Najbitnije mi je da smo dete i ja dobro", bilo je sve što je Džejova naslednica rekla za Alo.

Goca Božinovska šokirala priznanjem: Tukao me je iz ljubavi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs