Nije prolazna avantura

Ljubav ne pita za godine: Njemu 69, njoj 29, veza im traje već dugo! (FOTO)

Da vremešnog muzičara i 40 godina mlađu asistentkinju veže nešto više od posla, počelo je da se šuška još 2014. godine

Ljubav i zavođenje
18:41h Autor:
Ljubav ne pita za godine: Njemu 69, njoj 29, veza im traje već dugo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ejmi En Preston (29) imala je samo 23 godine kad ju je Stiven Tajler (69), frontmen legendarnog američkog rok benda "Aerosmith", 2012. zaposlio kao svoju ličnu asistentkinju.

Slavni muzičari u ljubavnom trouglu: Voleli iste žene koje su im pomutile um! (FOTO, VIDEO)

#teething

A post shared by Aimee Ann (@theaimeeann) on

Da vremešnog muzičara i 40 godina mlađu Preston veže nešto više od posla, počelo je da se šuška još 2014. godine, a zajedničke fotografije ubrzo su potvrdile da je zaista reč o ljubavnoj vezi.

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

A post shared by Steven Tyler (@iamstevent) on

Iako su im mnogi, zbog razlike u godinama, predviđali brzu propast, par i dan danas dokazuje kako misle ozbiljno - prošle godine su se američki mediji u dva navrata raspisali i o veridbi, ali ni Steven ni Ejmi En tu vest nisu ni potvrdili ni demantovali.

Ljubavna priča najpoznatijeg holivudskog pravoslavca: Sve sam pronašao u supruzi! (FOTO)

A post shared by Aimee Ann (@theaimeeann) on

Inače, Preston, koja je čak 11 godina mlađa od rokerove najstarije ćerke, glumice Liv Tajler (40), svojevremeno je radila i kao asistentkinja u njujorškoj kompaniji aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa (71), a sarađivala je i s modnom dizajnerkom Viktorijom Bekam (43).

A post shared by Aimee Ann (@theaimeeann) on

Par već neko vreme živi zajedno u Los Anđelesu, a Ejmi En se odlično slaže sa svom Stivenovom decom, što je ovih dana pokazala i na humanitarnoj večeri koju je organizovao roker, na kojoj se družila s njegovom 28-godišnjom ćerkom Čelzi Anom Talariko, preneo je Daily Mail.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs