Pronašli se

Ona je bila muškarac, a on žena! Sada su venčani i tvrde: Mi smo poput bilo kojih drugih mladenaca! (FOTO)

Nekoliko godina je služila u vojsci kao muškarac, ali na ratištu u Avganistanu pre pet godina je odlučila da promeni pol i postane žena

Lifestyle
Autor:
Ona je bila muškarac, a on žena! Sada su venčani i tvrde: Mi smo poput bilo kojih drugih mladenaca! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / jake_graf5

Transrodna časnica britanske vojske udala se za svog dečka glumca, koji je pak rođen kao žena. Hana Vinterburn (31) i Džejk Graf (40) izgovorili su sudbonosno "da" u Gradskoj većnici u Čelziju nakon čega su zaključili: "Mi smo poput bilo kojih drugih mladenaca!"

A post shared by Jake Graf (@jake_graf5) on

Bračni par britanski mediji opisuju kao prvi transrodni moćni par, a oni kažu da im je venčanje bilo kao iz bajke, piše Daily Mail.

Vinterburn je nekoliko godina služila u vojsci kao muškarac, ali na ratištu u Avganistanu pre pet godina je odlučila da promeni pol i postane žena.

Nekad budistički monah, sada najtraženiji model: Odbačena od porodice, sledila svoj san! (FOTO)

Za britanski The Sun je rekla: "Nikad nisam mislila da bi ovako nešto moglo da mi se dogodi. To mi je uvek bila samo fantazija. Što se mene tiče, ja sam samo još jedna devojka udata za dečka."

Njena priča je izašla na naslovnici novina u januaru 2015. i zapela za oko Grafu koji je zajedničkom prijatelju rekao da mu je slatka.

Gola Andreja Pejić prvi put nakon operacije: Obožavatelji oduševljenim njenim telom! (FOTO)

Vinterburn kaže da je bila prestravljena pre njihovog prvog sastanka, ali činjenica da je i Graf transrodna osoba svakako je olakšala susret.

Džejk, koji je igrao manju ulogu u holivudskom hitu "The Danish Girl" uz oskarovca Edija Redmejna, svoju tranziciju je započeo sredinom dvadesetih godina nakon što je iza sebe ostavio "detinjstvo iz pakla" u kojem se po vlastitim rečima svaku noć molio da se probudi kao dečak. Tračak nade osetio je tek kad je sa 25 godina u Njujorku prvi put upoznao transrodnog muškarca.

Ima dve krvne grupe, dva DNK, dva imuniteta: Pevačica šokirana otkrićem i dijagnozom lekara!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs