Zahvati joj uopšte nisu bili potrebni

Ovako je izgledala pre brojnih plastičnih operacija: Da li prepoznajete slavnu pevačicu? (FOTO)

Nazvali su je i "poster devojkom plastične hirurgije", iako je ona demantovala većinu glasina u vezi sa estetskim operacijama
Star look 19.05.2017. - 10:35h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Pevačica Šer 20. maja slavi 71. rođendan. Rođena je 1946. u gradiću El Centro u Kaliforniji kao Šerlin Sarkisijan Lapjera. Njen otac Džon (poreklom iz Jermenije) je radio kao kamiondžija i borio se sa problemima sa drogom i alkoholom. Majka Džeki je povremeno radila kao glumica i menekenka.

 

Mala Šerlin je već u petom razredu pokazala koliko je talentovana za muziku. Sa 15 godina napušta školu i seli se u Los Anđeles. Bio je to presudan trenutak u njenom životu, jer je usledila neverovatna karijera tokom koje je pevačica prodala preko 100 miliona albuma širom sveta.

 

Šer se dva puta udavala. Iz prvog braka sa Sonijem Bonom ima sina Čeza, transseksualca, koji je rođen kao devojčica, međutim 2008. godine je počeo sa promenom pola.

 

Karijera joj propala zbog plastičnih operacija: Slavnu glumicu više niko neće! (FOTO)

 

Drugi brak je Šer sklopila samo četiri dana nakon što se zvanično razvela od Sonija, i to sa muzičarem Gregom Olmanom. Međutim, ovaj brak se ekspresno počeo da se raspada nakon samo 9 dana zbog Gregovih problema sa alkoholom i drogom. Ipak, usledilo je pomirenje i uspeli su da ostanu u braku četiri godine, iz kojeg imaju sina Ilajdžu.

 

Slavna pevačica je oduvek privlačila pažnju javnosti zbog izgleda. Nazvali su je i "poster devojkom plastične hirurgije", iako je ona demantovala većinu glasina u vezi sa estetskim operacijama.

 

"Imam istu guzu celog svog života, nikad je nisam "podizala". Niti sam ikad vadila rebra", izjavila je pevačica jednom prilikom.

 

Kako se udovica Elvisa Prislija potpuno unakazila: Jedva pomera nekada lepo lice! (FOTO, VIDEO)

 

Evo kako danas ona izgleda:

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs