Neverovatno

Kako se udovica Elvisa Prislija potpuno unakazila: Jedva pomera nekada lepo lice! (FOTO, VIDEO)

Mora da postoji trenutak u kojem ćete reći "Dosta" plastičnim operacijama, inače ćete izgledati kao Frankenštajnovo čudovište, samo je jedan od komentara gledalaca programa u kojem je gostovala Prisila Prisli
Star look
14:30h Autor:
Kako se udovica Elvisa Prislija potpuno unakazila: Jedva pomera nekada lepo lice! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Lorraine

Prisila Prisli (71), bivša supruga Elvisa Prislija, u četvrtak ujutro tokom pojavljivanja u jutarnjem šou "Lorejn" šokirala je potpuno zategnutim, glatkim licem bez ijedne bore.

Oni koji su gledali emisiju već su tokom njenog prikazivanja na društvenim mrežama komentarisali izgled nekadašnje supruge legendarnog muzičara.

Elvis Prisli, najjadniji mladić na svetu: Sudbinski trenutak slomio kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Menjam programe i u jednom trenutku mi se učinilo da sam video guštera, a ispostavilo se da je to Prisila Prisli nakon operacija", "Mora da postoji trenutak u kojem ćete reći "Dosta" plastičnim operacijama, inače ćete izgledati kao Frankenštajnovo čudovište", "Žao mi je, siguran sam da je ona draga žena, ali imaću noćne more nakon što sam pogledao emisiju", "Lice joj se jedva pomera", samo su neki od komentara na njen izgled.

Tragična stvarnost: Sa 19 godina izobličena od silikona, a uzor je milionima devojaka! (FOTO)

Prisila je pre nekoliko godina priznala da je bila žrtva doktora Serana iz Argentine koji je svojim pacijentkinjama narušavao zdravlje tako što im je umesto botoksa ubrizgavao smesu sličnu onoj koja se u Argentini koristi za podmazivanje automobilskih delova.

Ovaj doktor šarlatan je brzo došao do jednog od najtraženijih estetskih hirurga specijalizovanih za botoks, ali nakon što je završio iza rešetaka, nije jasno na osnovu čega je zadobio poverenje kolega i pacijenata.

Da li se sećate Donatele Versaće pre plastičnih operacija? Nekada je bila zgodna! (VIDEO)

Otrovne injekcije koje je ubrizgavao pacijentima uzrokovale su kvržice, kvrge, paralizu i duboke ožiljke. Osim Prisile, pacijenti su mu bili i Majkl Daglas, Dajen Riči, Donatela Versaće, Kortni Lav i mnogi drugi. Elvisova udovica je u jednom od svojih retkih intervjua govorila o braku s Elvisom za kojeg je bila udata od 1967. do 1973. godine. Iako su okončali brak, u dobrim odnosima su ostali sve do njegove smrti 1977. godine.

"Niko nije bi kao on, bio je fantastičan. Brižan, saosećajan. Imao je on svojih ludih trenutaka, ali sve je to bilo zbog njegove karijere", prisetila se Prisila.

Kleli ga, drogirao se, varao ženu: Bahati život kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs