Par glumi sreću

Kraljica Elizabeta besna na unuka: Čarls je loš uzor, Vilijam je isti otac! (FOTO)

Vilijamova baka veruje da je bračni neuspeh princa Čarlsa i princeze Dajane bio loš primer za princa Vilijama čiji je brak, navodno, u krizi zbog njegovog odlaska na skijanje s prijateljima
Šuška se
12:12h Autor:
Kraljica Elizabeta besna na unuka: Čarls je loš uzor, Vilijam je isti otac! (FOTO)
Foto: AP / Tim Ireland

Kraljica Elizabeta uzrujana je zbog bračnih problema koje imaju princ Vilijam i Kejt Midlton, a neki mediji pišu da čak smatra da je princ Čarls glavni krivac za bračne nesuglasice svog sina i snaje.

<\/div>

Vilijamova baka veruje da je bračni neuspeh princa Čarlsa i princeze Dajane bio loš primer za princa Vilijama čiji je brak, navodno, u krizi zbog njegovog odlaska na skijanje s prijateljima, gde se malo opustio. Ovakvi "nestašluci" do sada su uglavnom bili rezervisani za princa Harija, a sada je na red došao i Vilijam. Poznato je koliko se kraljica trudi da održi u javnosti privid sklada kraljevske porodice i zato je pozvala Vilijama i objasnila mu da se u sliku kraljevske porodice ne uklapaju žurke s prijateljima na skijanju, ni druženje s modelima.

Prvo i poslednje Dajanino leto kao slobodne žene: Novi detalji o neprežaljenoj princezi! (VIDEO)

<\/div>

Vilijam je, naime, u martu otišao s prijateljima na skijanje u Švajcarsku, a tokom kratkog odmora snimljen je kako se druži s manekenkom Sofi Tejlor i uživa u noćnom životu. Snimak prinčevog izlaska i zabave u noćnom klubu postala je pravi hit na internetu, zbog čega je vojvotkinja Kejt, kako prenose britanski tabloidi, izgubila živce.

Zbog toga Kejt i Vilijam idu kod bračnog savetnika kako bi popravili i poboljšali odnose i spasili brak koji je u prvoj ozbiljnijoj krizi. Dobri poznavaoci prilika u kraljevskoj porodici ističu pak da je Vilijamov izlet u Švajcarsku samo kap koja je prelila čašu u odnosima prinčevskog para i da nesuglasice i trzavice traju od pre. Izvor blizak paru tvrdi da su njihovi zajednički intervjui i nastupi u javnosti namešteni i da par glumi sreću, a Kejt se zapravo bori da mu oprosti.

Princeza Dajana napravila propust na svom venčanju: Ovo joj je donelo nesreću u braku! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs