Verovale da su pronašle srodnu dušu

Bile su srećno udate, a onda doživele šok: Slavne glumice čiji su muževi priznali da su homoseksualci! (FOTO)

Ovakav obrt nisu ni slutile

Ljubav i zavođenje
Autor:
Bile su srećno udate, a onda doživele šok: Slavne glumice čiji su muževi priznali da su homoseksualci! (FOTO)
Foto: Profimedia

Postoji verovanje da bi se žene lakše pomirile sa činjenicom da je njihov partner zapravo homoseksualac, nego ga izgubile zbog druge žene. Ipak, sa tim se ne bi složile mnoge slavne dame kojima se to zaista i dogodilo!

Glumica Keri Fišer provela je četiri godine sa Brajanom Lurdom, poznatim holivudskim agentom s kojim je dobila ćerku Bili. Mislila je da je u njemu pronašla partnera kakvog je oduvek tražila, ali onda joj je on priznao da je gej i napustio je zbog muškarca. "Ljudi me pitaju da li taj udarac ublažava činjenica da me je ostavio zbog muškarca zato što to onda nije ništa lično, već odbijanje mog pola. Nije me briga šta drugi misle. Ja sam se osećala izdano i verovala sam da sam ja nešto pogrešno uradila", priznala je u jednom intervjuu pokojna glumačka diva. Par je na kraju uspeo da ostvari kvalitetan prijateljski odnos.

"Brajan je dobar čovek. Trebalo je malo vremena za prilagođavanje situaciji, ali onda smo počeli zajedno da idemo na odmore. Naša ćerka Bili, ja, on i njegov partner. Želela sam da Bili vidi da možemo da budemo prijatelji, jer ja nikada nisam imala taj osećaj kada su moji roditelji u pitanju. Drago mi je da Bili ima dobrog tatu. On je sve što moj otac nije bio", napisala je svojevremeno Keri u svojoj autobiografiji.

Ljubav ne pita za godine: Njemu 69, njoj 29, veza im traje već dugo! (FOTO)

Keri Fišer, Brajan i Bili Lurd
Keri Fišer, Brajan i Bili Lurdfoto: Profimedia

Glumica Anđela Lensberi se 1945. godine udala za glumca Ričarda Kromvela. Brak je potrajao samo devet meseci i prekinut je nakon njenog otkrića da se udala za muškarca koji je zapravo homoseksualac.

"On je za mene bio neverovatno privlačan. Nisam imala pojma da se udajem za gej muškarca. Šokiralo me je to, jer nisam bila spremna. Bila je to mladalačka greška, ali ne žalim zbog braka. To me nije oštetilo ni na koji način. Ostali smo dobri prijatelji", rekla je Anđela.

Najčešći pokazatelji intimnosti: Ovo su dokazi da vas partner iskreno voli!

Anđela Lensberi
Anđela Lensberifoto: Profimedia

Fren Drešer, mnogima najpoznatija po ulozi Fren Fajn u humorističkoj seriji "Dadilja", 1978. godine udala se za svoju srednjoškolsku ljubav Pitera Marka Džejkobsona. Zajedno su se preselili u Los Anđeles sa željom da ostvare zapaženu karijeru, a to im je naposletku i uspelo. Zajedno su napravili "Dadilju", koja je devedesetih godina bila pravi televizijski hit.

Par se naposletku razveo, a kasnije se saznalo da je jedan od razloga za razvod bila činjenica da je Piter gej. Fren je u jednom intervjuu rekla da nije znala da njenog supruga zapravo privlače muškarci.

"Mislila sam da je metroseksualac", priznaje glumica. Svoje iskustvo pretvorili su u još jedan televizijski projekat, humorističnu seriju pod nazivom "Srećno razvedena", koja govori o cvećarki koja nakon 18 godina braka saznaje da joj je muž homoseksualac.

Svadba se pretvorila u najgori košmar: Ono što je muž uradio ovoj ženi, gore je od horora!

Fren Drešer i Piter Mark Džejkobson
Fren Drešer i Piter Mark Džejkobsonfoto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs