Crno tržište

Imam 59 dece i još 7 na putu: Žena nema pojma o tome, tu tajnu odneću u grob!

Neverovatno čega se sve ljudi dosete

Porodica
19:24h Autor:
Imam 59 dece i još 7 na putu: Žena nema pojma o tome, tu tajnu odneću u grob!
Foto: Shutterstock / Ilustracija

"Trenutno imam 59 dece koja su rođena od sperme koju sam donirao, a još ih je sedam na putu. Moja žena o tome nema pojma i to je tajna koju ću odneti u grob", rekao je neimenovani donor za Bi-Bi-Sijevu seriju "Očajnički tražeći spermu".

Njemu se, naime, ne može dogoditi scena iz poznatog holivudskog filma "Delivery Man" kad Vinsu Vonu na vrata pokuca nešto više od 500 dece koja su začeta spermom koju je on donirao banci. U ovom je slučaju situacija bitno drukčija. Naime, reč je o "crnom tržištu" sperme koje je procvetalo u Velikoj Britaniji, što navodno nema veze s Bregzitom, ali je bilo i onih koji su rekli da će i na tom planu nastati problemi: izgleda da već jesu.

Nakon 22 godine saznala jezivu istinu o svojoj porodici: Celo telo mi se treslo! (FOTO)

foto: Ilustracija / Shutterstock

Naime, zvanični postupak veštačke oplodnje u Velikoj Britaniji košta oko 5.000 funti, što je priličan novac, pa su se dovitljivi muškarci dosetili. Odlučili su da ponude svoju spermu preko Fejsbuka, za samo 30 funti. Neke od žena traže od donora da ih oplode direktno, seksualnim odnosom bez zaštite (kad je potvrđeno da je muškarac neplodan ili je reč o ženskom homoseksualnom paru).

Druge pronađu lekara koji će obaviti veštačku oplodnju i sve zajedno košta znatno manje.

"Roba" se, kako su potvrdili i donori i primatelji, najčešće preuzima u najpoznatijim restoranima brze hrane, kafeterijama ili toaletima u pabu.

9 stvari koje niste znali o spermi: Zadržava se u telu 48 sati nakon seksa!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs