Strašan nemar

Nakon 22 godine saznala jezivu istinu o svojoj porodici: Celo telo mi se treslo! (FOTO)

Naravno da je to bio ogroman šok za moju ćerku i mene, ali otpočetka smo znale da nas ništa ne može razdvojiti, izjavila je majka 22-godišnje Doris
Porodica
13:36h Autor:
Nakon 22 godine saznala jezivu istinu o svojoj porodici: Celo telo mi se treslo! (FOTO)
Foto: Facebook / Doris.grunwald.3

Mlada Austrijanka sasvim slučajno je otkrila da su je u bolnici nakon rođenja zamenili s drugom bebom i dali pogrešnoj porodici, za šta je sad primila više hiljada evra odštete.

Foto: Printscreen Youtube / i&u TV
Foto: Printscreen Youtube / i&u TV

Doris Grunvald je rođena 31. oktobra 1990. a 22 godine kasnije nakon rutinske kontrole krvi otkrila je da biološki uopšte nije vezana za ljude koje je smatrala roditeljima. Kako piše britanski Sun, sud je presudio da se greška dogodila u roku od 20 sati nakon rođenja i prvog susreta s majkom koja se oporavljala od carskog reza u bolnici u Gracu.

Zaspala pored bebe u bolnici samo 15 minuta: Kad se probudila, ugledala je stravičan prizor! (FOTO)

Rekavši da se radi o "strašnom nemaru", sud je dodelio odštetu od 30.000 evra Doris i istu svotu njenoj nebiološkoj majci Evelin, a deo je dobio i "otac" Jozef.

Doris je prošle godine za austrijske medije komentarisla: "Celo telo je počelo da mi se trese kad sam saznala, osećala sam se kao da mi je nestalo tlo pod nogama."

Bila je presrećna kada je rodila ćerkicu: Muž joj sutradan priredio neviđeni šok! (VIDEO)

<\/div>

Njena mama Evelin je dodala: "Naravno da je to bio ogroman šok za moju ćerku i mene, ali otpočetka smo znale da nas ništa ne može razdvojiti, da ćemo zauvek ostati majka i ćerka. To dete je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu."

Foto: Printscreen Youtube / i&u TV
Foto: Printscreen Youtube / i&u TV

22-godišnjakinja još uvek ne zna ko su joj biološki roditelji uprkos tome što je pokrenula veliku potragu na društvenim mrežama. Za pretpostaviti je da druga porodica takođe živi u neznanju. Besplatan DNK test privukao je 200 žena koje su se predstavile kao moguće majke, ali rezultata još nema.

I Evelin traži svoju biološku ćerku: "Tad se sveukupno 15 beba rodilo prerano na tom odeljenju, od toga je bilo nekoliko blizanaca. Tako da ih samo nekolicina može doći u obzir. Bolnica je odbila da nam da listu imena zbog zaštite porodičnog života."

Majka odlučila da usvoji ćerku: DNK test devojčice šokirao celu porodicu! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs