Greška na rođenju

Bake celog života znale da su crne ovce u svojim porodicama: Sa 72 godine saznale šokantnu istinu! (VIDEO)

DNK test im je otkrio ono što nisu mogle ni da sanjaju

Lifestyle
17:11h Autor:
Bake celog života znale da su crne ovce u svojim porodicama: Sa 72 godine saznale šokantnu istinu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / KARE 11

Denis Džuneski je plavokosa gospođa odrasla u porodici crvenokosih i brineta. Linda Džurdins je crvenokosa gospođa odrasla u porodici plavokosih i plavookih.

Danas 72-godišnjakinje, nedavno su saznale da su kao bebe zamenjene u porodilištu Sent Pol u Minesoti i da su proživele život namenjen onoj drugoj, piše NBC News.

Zatrudnela sa 17 godina, svi je osuđivali: Priredila im šok života pred porođaj! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / KARE 11

Problem s poreklom otkrila je Džuneski iz Mineapolisa napravivši preko sajta 23andMe DNK test koji je pokazao da njena genealogija ne odgovara onoj njenih roditelja, braće i sestara.

foto: Printscreen Youtube / KARE 11

Otprilike istovremeno Lindina sestričina iz obližnjeg Hamonda u Viskonsinu primetila je Denisino ime na svojim DNK rezultatima. Tako je Linda saznala za celu priču i odlučila da i sama uradi DNK test.

24 godine su roditelji tražili nestalu ćerku: A onda je jedna žena videla njenu sliku i znala šta mora da uradi! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / KARE 11

Denis i Linda rođene su s razmakom od pola sata, rano ujutru 19. decembra 1945. Džurdins kaže da niko zapravo ne zna kako je došlo do zamene. Pretpostavljaju da medicinske sestre i babice koje su tog jutra radile, više neće biti moguće pronaći, ali svejedno su krenule dalje u potragu za objašnjenjem.

Obe žene priznaju da su bile poput crnih ovaca u svojim porodicama. Džuneski kaže da je bila jedino dete koje nije imalo apsolutno nikakvog sportskog talenta, a otac koji ju je odgojio, bio je profesionalni igrač bejzbola.

foto: Printscreen Youtube / KARE 11

"Često sam imala osećaj da se baš ne uklapam", rekla je Džuneski.

S druge strane, Džurdins je ispričala da je ona bila jedina u svojoj porodici sklona sportu i do navršenih pedesetih godina igrala je softbol. Kad je imala samo 17 godina, njena majka Rošel Nilsen je umrla od raka, a sad se šali da ima novu majku - 99-godišnju Marijen Mejer, koja je odgojila Džuneski.

Žene su se od neobičnog otkrića u aprilu našle nekoliko puta i postale prijateljice. Obe su srećne što su saznale za zamenu iako više detalja verovatno nikad neće saznati.

Najmlađa majka Evrope rodila ćerku sa 12 godina: Preživela horor, sada ima samo jednu želju! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs