Bila je odlična učenica

Zatrudnela sa 17 godina, svi je osuđivali: Priredila im šok života pred porođaj! (VIDEO)

Svi su mislili da svoj san da postane socijalni radnik neće moći da se ispuni sada kada je počeo stomak da joj raste
Trudnoća
12:04h Autor:
Zatrudnela sa 17 godina, svi je osuđivali: Priredila im šok života pred porođaj! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / ABC News

Gabi Rodrigez (17) šokirala je svoju školu kada je stomak počeo da joj raste. I sam život je počeo da joj se menja kada su učenici počeli svašta da pišu i pričaju o njoj, ali ih je sve ostavila bez teksta kada je rešila da im otkrije tajnu.

Gabinim prijateljima, porodici i nastavnicima uopšte nije bilo drago što je ona tako rano zatrudnela. Svi su mislili da svoj san da postane socijalni radnik neće moći da se ispuni sada kada je počeo stomak da joj raste.

"Počelo je mnogo glasina da kruži kako sam neodgovorna. Bez fakulteta… to je moralo da se desi. Znali smo da će se to dogoditi. Znali smo da će da zatrudni. Da li ona zna koliko je sebi uništila život", priča Gabi. Međutim, ona nije bila trudna, već je samo izvodila društveni eksperiment. Gabi je morala da dobije dozvolu od svog direktora škole.

Udovica zatrudnela nakon muževljeve smrti: Šokirala sve priznanjem ko je otac! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / ABC News
Foto: Printscreen Youtube / ABC News

"Obožavam je. Ona je hrabra, kreativna, jaka. Prošla je kroz toliko toga… otuđila se od svojih prijatelja i postala je stranac za njih", kaže direktor škole Trevor Grini.

Jedini ljudi koji su znali da Gabi nije trudna bili su njen dečko, majka, najbolja prijateljica i direktor škole. Međutim, roditelji njenog dečka i šestoro od njenih sedam braće i sestara bilo je uvereno da je trudna. Njen projekat je nazvan "Stereotipi, glasine i statistike". Tokom školskog veća, Gabi se obratila svima.

"Mnogo stvari je rečeno o meni. Mnogo je stvari stiglo i do mene", rekla je publici. Gabi je na karticama napisala sve što su pričali o njoj i podelila učenicima i nastavnicima. Nakon toga, pokazala je svoj lažni stomak.

Majka petoro dece opet zatrudnela: Za šok koji je usledio niko nije bio spreman! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / ABC News
Foto: Printscreen Youtube / ABC News

Svi oni koji su joj govorili kako je neodgovorna i slično mogli su da uvide šta su zapravo govorili. Niko od njih nije očekivao ovakav rasplet priče. Gabi je odlučno otkopčala trenerku i šokirala ih.

Priznala je da se u poslednjih 6 meseci osećala usamljeno i osramoćeno. Ovo je ostavilo mnoge nastavnike u suzama. Za učenike, ovo je bio momenat za razmišljanje o svojim postupcima. Ali ovo nije bilo samo istraživanje za školu. Gabi je želela da podeli ove informacije sa ostalim vođama zajednica i nada se da će pomoći svim tinejdžerima koji prolaze kroz isto iskustvo.

Postojala su uskomešana osećanja prema Gabi, od olakšanja do osećaja ljutnje što su bili prevareni. Neki učenici su bili impresionirani.

"Ja sam bila zapanjen, ali i veoma ponosan na nju. Mislim da stvarno treba imati hrabrosti za to", rekao je jedan učenik.

Ne samo da je prikupila dosta informacija za svoje istraživanje, već je i saznala dosta o sebi. Gabi je uvidela da može da pređe preko svih stvari koje su pričali o njoj.

Želela je ćerku nakon 3 sina: Ostala trudna i doživela šok života! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs