Požrtvovanost

Rekla mu da ga je prevarila pred venčanje i da beba nije njegova: Njegova reakcija zapanjila je sve!

Nije prošlo ni mesec dana od našeg venčanja kada smo otkrili da je trudna. To nije bilo ništa čudno, jer se dešava svakom paru. Koristio sam mere predostrožnosti, ali se ponekad desi suprotno
Ljubav i zavođenje
01:20h Autor:
Rekla mu da ga je prevarila pred venčanje i da beba nije njegova: Njegova reakcija zapanjila je sve!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Kako biste se osećali kada bi vam partner rekao da vam nije veran? To bi bilo razorno za svakoga. Kako odreagovati? Bez obzira na činjenicu, to jednostavno boli i teško je oprostiti. Ovo je priča o bračnom paru i ženi koja je zatrudnela sa drugim muškarcem.

Muž je ovako ispričao: "Moja žena i ja se poznajemo već 5 godina i zajedno smo oko 3, 4. Ona je iz Istočne Evrope i došla je ovde kao student. Nažalost, nije mogla da završi studije i zbog toga ih je napustila. Počeli smo da izlazimo, a ubrzo smo odlučili da se venčamo. Hvala Bogu, sve je teklo po planu i stvari između nas su se odvijale kako treba. Upoznala je moju porodicu koja ju je zavolela. Štaviše, odlično su se slagali.

Prvu ljubav joj odveli u logor: 70 godina kasnije na unukinom venčanju doživela šok života! (VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nije prošlo ni mesec dana od našeg venčanja kada smo otkrili da je trudna. To nije bilo ništa čudno, jer se dešava svakom paru. Koristio sam mere predostrožnosti, ali se ponekad desi suprotno. Pustili smo da sve ide svojim tokom. Bio sam prilično siguran da sam zaljubljen u tu ženu.

Kao i obično nakon nekog vremena posle venčanja, bračne stvari ne ostaju iste. Uvek sam osećao da postoji neki jaz između nas, jer sam mogao da primetim nešto čudno u njenom ponašanju. Skoro mi se otvorila i priznala istinu - da postoji mogućnost da dete nije moje. Plakala je i kajala se govoreći da me voli iz dubine srca, u šta sam bez sumnje verovao.

Čini se da je zatrudnela u vreme kada je išla na žurku sa nekim njenim prijateljicama gde se prilično napila. Tog dana je učinila grešku pod uticajem alkohola (spavala je sa strancem). Nije znala ko je on bio i jedva se seća kako je izgledao. Priznala mi je da se od tad kaje.

Sumnjao sam da je ćerka moja: Rezultati testa za očinstvo su mi uništili život!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Bio sam potpuno zapanjen i bukvalno bez emocija. Iskreno, nisam imao pojma kako da reagujem. Tražio sam da se radi test očinstva, na šta je ona pristala. Obećao sam joj da ću ostati sa njom ako je dete moje. Rekla je da je to bila najgora odluka u životu, da od tog dana oseća krivicu i da mi je to otkrila samo zato što me voli. Takođe, rekla je da zna da joj verujem i da ću joj zbog toga oprostiti.

Postojao je trenutak kada očigledno nisam znao kako da odreagujem ako saznam da dete nije moje. Uradili smo proceduru i trebalo je da posetimo genetičara da mu objasnimo razloge. Ceo proces nije bio ni malo jeftin, ali sam želeo da imam duševni mir. Uzet je uzorak ćelije posteljice deteta. Rezultat je stigao nakon par dana i ono čega sam se plašio se obistinilo - nisam bio otac deteta. Bio sam šokiran i nisam mogao da poverujem u to. Žena koju sam voleo je bila trudna sa drugim čovekom.

Roditelji su me nagovorili da se udam jer je bogat: Sada živim u paklu!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Nisam znao šta da radim. Postojao je deo mene koji je voli ludo i znao da me voli iskreno zauzvrat, ali drugi deo mene nije mogao da prihvati činjenicu da je trudna sa nekim drugim. Prolazio sam kroz različite vrste emocija koje nisam mogao da kontrolišem. Ne znam šta bi se desilo kada bih je ostavio. Ona nema izvor prihoda, kao ni porodicu da se brine o njoj, samo nekoliko prijatelja. Ona mora da ima podršku dok beba raste u njoj, a sebe ne mogu da zamislim u toj ulozi. Međutim, jedan deo mene je razmišljao o razvodu, ali nisam znao da li je to ispravno. Ona bi onda prošla kroz veliki stres i probleme. Takođe sam znao da ne moram da budem odgovoran za dete koje nije moje.

Razmišljao sam iznova i iznova. Tada sam shvatio da je pogrešila i da je još uvek ludo volim. Takva stvar se može desiti bilo kome, posebno kada ste okruženi glupim i beskorisnim prijateljima. Za mir mog uma, otišao sam u crkvu i plakao. Primetio me je jedan stariji par i pitao šta nije u redu. Ispričao sam im sve i rekli su mi da ako je iskreno volim, treba da joj oprostim i prihvatim dete. Ako joj je zaista žao, zaslužuje još jednu šansu. Podizanje deteta koje je začeto greškom je teška stvar i potrebno je da joj budem podrška.

Svekar mi je dolazio svake noći u krevet: Bilo mi je svejedno kada je muž saznao!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Stariji par mi je pomogao da shvatim da je ljubav biti sa partnerom, kakve god da su okolnosti. Rekli su mi da će mi biti teško, ali da se iskreno volimo. Negde duboko u mom srcu sam počeo da osećam da su u pravu.

Prošlo je već par godina i nisam je napustio, već sam odlučio da ostanem uz nju. Rodila je prelepog anđela koji se sprema za prvi dan u vrtiću."

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs