Čudo

Nakon užasnog udesa probudila se iz kome sa amnezijom: Lekari joj saopštili šokantne vesti! (VIDEO)

Pošto je pretrpela teške povrede, Džema je helikopterom prevezena u bolnicu i podvrgnuta je hitnoj operaciji leđa. Lekari nisu verovali da će preživeti, zbog povreda mozga i slomljene kičme
Porodica 16.12.2016. - 21:08h Autor: fokuzz.com
Foto: Printscreen Youtube / News Super

U septembru 2012. godine, 26-godišnja Džema Holms vozila je svoj motocikl kroz Hilperton u Engleskoj, kada je udarila u parkirani automobil. Od siline udara ona je letela kroz vazduh i udarila u banderu.

 

Pošto je pretrpela teške povrede, Džema je helikopterom prevezena u bolnicu i podvrgnuta je hitnoj operaciji leđa. Lekari nisu verovali da će preživeti, zbog povreda mozga i slomljene kičme. Uprkos predviđanjima lekara, Džema se nakon 3 meseca probudila iz kome i saznala da je u četvrtom mesecu trudnoće.

 

Preživeo zahvaljujući ekstremnom očevom potezu: Lekari ga otpisali, a onda se desilo čudo! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / news super
Foto: Printscreen Youtube / news super

Zbog povreda mozga, Džema je imala amneziju. Nije se sećala poslednje 3 godine života. Nije znala da je trudna, nije se sećala ni bebinog oca. Njena majka Džuli saznala je za trudnoću nedelju dana nakon Džemine nesreće, ali nije nikome saopštila jer je verovala da Džema neće preživeti. Džema je morala da donese odluku da li će zadržati bebu ili ne…

 

U slučaju da zadrži bebu, ona nije smela da dobija nikakve lekove protiv bolova jer ne bi osećala kontakcije zbog slomljenih leđa.

 

Zatrudnela sa 17 godina, svi je osuđivali: Priredila im šok života pred porođaj! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / news super
Foto: Printscreen Youtube / news super

"Rečeno mi je da mogu da prekinem trudnoću ako želim, ali moja beba je sada u meni, i ja to ne mogu. Jedva da mogu sama o sebi da brinem, hodanje je nemoguće, ali nisam mogla to da uradim, ova beba došla je kao grom iz vedra neba sa razlogom!"

 

Iako se nije sećala da je bila u vezi, Džema je rešila da zadrži bebu.

 

"Pomislila sam da ako je ova mala beba uspela da preživi nesreću, onda to tako i treba da bude!" rekla je Džema.

 

Dve nedelje pre termina za porođaj, 2. maja 2013. godine, kako bi smanjila pritisak na leđima, Džema je carskim rezom rodila zdravog dečaka. Pošto je već znala da će roditi dečaka, dala mu je ime Ruben.

 

Ukrali joj bebu 3 dana nakon rođenja: Kada je upoznala ćerkinu drugaricu, doživela je šok! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / news super
Foto: Printscreen Youtube / news super

Džema je trebalo da bude podvrgnuta još nekim operacijama, međutim, njoj je bilo dozvoljeno da viđa i doji malog Rubena. Sada su i majka i dete dobro, živi i zdravi.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...