Doživela šok života

Izašla u skupi restoran sa nepoznatim muškarcem: Šokirao je svojim postupkom! (VIDEO)

Na njega je nabasala na jednom popularnom internet servisu za upoznavanje, a policija je otkrila da je on ostavio popriličan broj nesrećnica da se same snalaze
Ljubav i zavođenje
18:24h Autor:
Izašla u skupi restoran sa nepoznatim muškarcem: Šokirao je svojim postupkom! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Belux

Dajen Gilmet iz Los Anđelesa naučila je na teži način da se ne može svim muškarcima da veruje, odnosno da treba biti pogotovo oprezan s onima što po društvenim mrežama s neobičnom lakoćom dele komplimente.

Jedan takav ju je u avgustu šarmirao i nagovorio da izađu na večeru u finom restoranu, pa je ostavio da se sama nosi s računom nakon što se prejeo! Dajen je na Pola Gonzalesa nabasala na jednom popularnom internet servisu za upoznavanje, a policija je u nastavku otkrila da je Gonzales pravi ''serijski jedač'' koji je ostavio popriličan broj nesrećnica da se same snalaze.

Romansa sa strancem koji ju je opljačkao: Dala sam mu hiljade evra, onda sam saznala istinu! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube / Belux
Foto: Printscreen Youtube / Belux

"Verujte, nije se štedio. Naručio je predjelo, potom biftek uz nekoliko priloga, a pala je i čaša vina. Baš je uživao. Nažalost, kada je došlo vreme da se izvade novčanici, izašao je iz restorana uz izgovor da mora da obavi telefonski razgovor. Čekala sam ga 15 minuta i shvatila da se neće vratiti", ispričala je žrtva, koja je izdvojila 163 dolara kako bi podmirila račun. Nakon toga, Pol ju je blokirao na veb stranici preko koje su se upoznali.

Dve nedelje nakon što joj je platio piće: Mladić poslao devojci neverovatan zahtev! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs