Dirljivo

Udovica zatrudnela nakon muževljeve smrti: Šokirala sve priznanjem ko je otac! (VIDEO)

U proteklih 6 meseci ni jednom nije bilo sumnje šta ću da uradim. Čak i na intenzivnoj nezi kod njega, znala sam šta ću da uradim, kaže Kristen
Porodica
19:44h Autor:
Udovica zatrudnela nakon muževljeve smrti: Šokirala sve priznanjem ko je otac! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Relentless...Real People

Kada je Kristen Tripson ostala bez muža, ona i njeno dvoje dece ostali su u velikom bolu. Iako je još uvek tugovala zbog gubitka, imali su neobičan razlog za slavlje… Kristen je izgubila muža Sema u septembru 2015. godine, kada je umro od raka. Zajedno su imali dvoje dece, Džeka i Alisu En.

Uprkos Semovoj bolesti, par je imao želju da ima još dece. Alisa En je začeta vantelesnom oplodnjom i nakon nje, par je imao još 4 smrznuta embriona. Kristen je nakon Semove smrti pokušala da zatrudni, ali nije uspela. U februaru je pokušala ponovo i nadala se najboljem. Ovaj emocionalni momenat je podelila sa svojom i Semovom majkom.

"Kako bismo Sem i ja imali još biološke dece nakon njegovog lečenja, morala sam da idem na vantelesnu oplodnju. Ostala sam sa 4 embriona. Alisa En je bila naš prvi. Ponovo smo pokušali prošlog leta, ali sam ga izgubila vrlo rano. Tri sedmice nakon toga, Sema više nije bilo."

Njenom suprugu 23 godine nije bilo traga: Mislila da je mrtav, a onda je istina šokirala! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Relentless...Real People
Foto: Printscreen Youtube / Relentless...Real People

"Iako nismo pričali o njegovom kraju, pričali smo dosta o embrionima. Oni su za nas bili potencijalna deca. Uvek nam je to bio plan, šta god da se desi".

"U proteklih 6 meseci ni jednom nije bilo sumnje šta ću da uradim. Čak i na intenzivnoj nezi kod njega, znala sam šta ću da uradim, da im pružim nadu za život."

"Prolazili su meseci pripremnog rada, i fizičkog i psihičkog. Moj doktor nas je dobro znao i nije bio iznenađen mojom odlukom. 9. februara, uz podršku moje i Semove mame, preneta su mi poslednja dva embriona."

"Bilo je mnogo suza i ljubavi u toj sobi. Par sedmica kasnije saznala sam da nosim jedno zdravo dete. I to je bilo u redu. Na način koji ja vidim, Sem dobija jedno i ja dobijam jedno. Naravno, to je gorka i slatka stvar istovremeno. Ali to je bila naša odluka i ono što smatram jednim od najlepših blagoslova života. Presrećna sam i uzbuđena što ćemo u oktobru imati prinovu", izjavila je Kristen.

Majka petoro dece opet zatrudnela: Za šok koji je usledio niko nije bio spreman! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs