obavezno pročitajte

6 tipova muškaraca koje ne pokušavajte da promenite: Nemojte da gubite vreme!

Svaka žena nakon nekog vremena u vezi počinje da dobija želju da uradi ono što nikada ne treba raditi u vezi - pokušavati promeniti svog partnera.

Ljubav i zavođenje
11:20h Autor:
6 tipova muškaraca koje ne pokušavajte da promenite: Nemojte da gubite vreme!
Foto: Shutter

Iako vam tako nešto nikada nije pošlo za rukom do sad, ovog puta ste uvereni da će se on pokoriti vašoj volji i odbaciti navike koje vas nerviraju. Postoje izvesne šanse da će se vaš muškarac promeniti u nekim stvarima ali znajte da nemate velike šansu u vezi nekih važnijih pitanja.

Bacite pogled na 6 tipova muškaraca koje ne možete promeniti.

Pivopija

Možda mislite da vino treba da bude izbor pića sofisticiranih ljudi, ali za ovakvog momka nema ničeg boljeg od hladnog piva.

Ovisnik od televiziji

Ovakvog muškarca ljubav neće motivisati da svoju pozadinu izvuče napolje i izađe negde s vama jer time gubi dragoceno vrijeme koje bi "pametno" utrošio zureći u tv ekran. Naravno da vas svaki put neće izneveriti kada imate velike planove za izlazak, ali ne očekujte od njega da bude spreman da s vama krene u jutarnju vikend šetnju po gradu.

Mamin sin

Ne smete se ni po koju cenu naći i stati između muškarca i njegove mame, bez obzira koliko godina on imao. Mama će uvek biti u stanju da mu stvori osećaj krivice koji će biti jači od vašeg uticaja.

Zaluđenik sportom

On nije muškarac kojeg zanima samo jedan sport. Na vašu nesreću, ovakav momak voli sve sportove. To znači da sve prati i planira svoj život u skladu s tim. Noćna mora za ženu, ali ni tu nema mnogo pomoći. Moraćete da razradite taktiku kako bi se vi prilagodili njemu, ili bežite glavom bez obzira.

Ne drži ga mesto

U svojoj kući on samo prespava, a tokom dana je u stanju da obiđe pola grada i da se vidi sa nekolicinom prijatelja. Ako on voli kampovanje, a vi volite modu, vaša romansa je osuđena na propast. Hiperaktivni frajer je u tom slučaju idealan za neobaveznu vezu i viđanje s vremena na vreme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs