šarmer

Ovako je Džordž Kluni oborio s nogu prelepu Amal: Nije bilo lako impresionirati lepu crnku! (FOTO)

Tokom svog poslednjeg televizijskog intervjua, Džordž Kluni je objasnio koliko mu je zapravo bilo teško da osvoji današnju suprugu Amal Kluni, u koju se zaljubio posle prvog susreta

Vip priča
Autor:
Ovako je Džordž Kluni oborio s nogu prelepu Amal: Nije bilo lako impresionirati lepu crnku! (FOTO)
Amal i Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Kao što je nedavno otkrio, Džordž Kluni svoju je današnju suprugu Amal Kluni upoznao je sasvim slučajno, ali bio je to sudbinski susret koji mu je obeležio život.

- Najluđa stvar je to što nisam ni izašao iz kuće. Naš zajednički prijatelj me nazvao i rekao:

- Stižem kod tebe. Mogu li da dovedem i prijateljicu, Naravno da ga nisam odbio, a onda me nazvao moj agent koji je rekao: "Upravo sam upoznao tu ženu koja dolazi kod tebe i koju ćeš oženiti", rekao je 56-godišnjak.

Ali, bio je to kako danas opisuje, lakši deo posla, jer pravo osvajanje lepe pravnice tek ga je čekalo.

Amal Kluni kakvu do sada nismo videli: Bez trunke šminke u sportskoj kombinaciji! (FOTO)

foto: Profimedia

Tokom svog gostovanja u emisiji Dejvida Letermana "My Next Guest Needs No Introduction", Kluni se prisetio svojih prvih taktika.

- U početku sam joj pisao pisma u kojima bi rekao kako držim taoce i da mi treba advokat da me izvuče iz situacije, našalio se slavni glumac. Ali, šalu na stranu, kako je vreme prolazilo, shvatio je koliko mu se Amal sviđa i zaključio kako je vreme da preduzme i neke konkretne poteze.

Budući da je ona živela u Londonu, a on je u to vreme došao tamo da snima novi film, bila je to idealna prilika.

- Otišao sam u London da snimam svoj novi film, a radili smo nešto u muzičkom studiju u "Abbey Road-u", što je poprilično lepo za doživeti jer je tamo i orkestar od 150 članova i odmah mi je prošlo kroz glavu kako je to nešto čime je mogu impresionirati, priča u nastavku i dodaje kako je poslao Amal poruku da ga poseti na snimanju.

- Trenutno sam na sastanku kod Muslimanskog bratstva, ali kada to rešim mogu da dođem, glasio je odgovor atraktivne crnke koja je u to vreme zastupala muslimansku zajednicu koja se suočavala s velikim kritikama na račun terorizma.

- Znači ona se tamo borila sa stvarnim problemima, a mi smo samo snimali glupi film, osećao sam se posramljeno, ali odgovorio sam joj:

- Da, da moraš da dođeš, ovo što radimo je važno, prepričao je kroz smeh svoju anegdotu simpatični glumac.

Svaka žena od stila će ih nositi ovog proleća: Hit obuću prva je ponela Amal Kluni! (FOTO)

foto: AP / Francois Mori

Izgleda da je poziv na snimanje bio pun pogodak jer su Amal i Džordž danas u srećnom četverogodišnjem braku, a u junu prošle godine su postali i roditelji blizanaca El i Aleksandera. Iako su deca centar njihovog sveta, par još uvek uživa u romantici, pa su pre nekoliko dana u intimi proslavili 40. rođendan svestrane pravnice za ljudska prava.

Privatnim avionom su otputovali na jednodnevni izlet u Big Sur, jedan od najlepših delova kalifornijske obale.

- Bili su sami, nisu poveli blizance sa sobom. Uživali su, a onda su se sutradan u isto vreme vratili u Los Anđeles, rekao je jedan od izvora bliskih paru za američke tabloide.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs