Sudbina je tako htela

Susret koji mu je promenio život: Glumac otkrio ko je kriv što je upoznao svoju suprugu i kako je sve izgledalo! (FOTO)

Džordž Kluni ispričao je da nije morao izaći iz kuće da bi upoznao svoju buduću suprugu, a otkrio je i ko je predvideo njihovo venčanje

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Džordž Kluni otkrio je da nije izašao iz kuće da bi upoznao Amal i da je njegov menadžer predvideo njihovo venčanje. Kako bilo, te septembarske večeri 2014. godine njihov susret je bio na neki način 'namešten'.

 

'Najluđa je stvar što uopšte nisam izašao da bih upoznao svoju buduću ženu. Naš zajednički prijatelj je prolazio pored moje kuće, nazvao me i rekao: 'Navratio bih do tebe. Mogu li dovesti i prijateljicu?', a ja sam se, naravno, složio', ispričao je 58-godišnji glumac u emisiji Dejvida Letermana.

 

Ovo niko nije očekivao: Amal i Džordž Kluni lepim gestom ponovo osvojili javnost!

foto: Profimedia

'Potom me je nazvao menadžer, i u razgovoru mi rekao: 'Sreo sam tu ženu koja dolazi kod tebe i koju ćeš oženiti', nastavio je Kluni. No, Džordž te večeri nije bio sam kod kuće: 'Najsmešnije od svega bilo je to što su mi baš u posetu došli mama i tata i tako su moji roditelji bili sve vreme sa nama. Toliko smo se zapričali, da smo ostali budni skoro celu noć', rekao je.

 

Dodao je i kako ih je Amal te večeri sve fotografisala i da joj je dao svoju imejl adresu. 'Rekla je da će mi poslati fotografije mojih roditelja. I zaista, učinila je to. Tako smo počeli da se dopisujemo. Nisam znao želi li izaći sa mnom, mislio sam da smo samo prijatelji', rekao je najveći holivudski zavodnik na šta se voditelj u svom stilu nadovezao: 'Ma ko bi uopšte izašao s tobom, iskreno, Kluni?!'...

 

Danas su Kluniji srećni roditelji blizanaca koji su na svet došli u junu. Dečak i devojčica nose ime Aleksandar i Ela.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...