pročitajte

Ovo niko nije očekivao: Amal i Džordž Kluni lepim gestom ponovo osvojili javnost! (FOTO)

Holivudski par Džordž i Amal Kluni, pre šest meseci postali su roditelji blizanaca El i Aleksandera. Svojom obzirnošću nedavno su oduševili sve putnike na letu za London, a sada su svojom gestom osvojili i ansambl jednog londonskog pozorišta, ali i javnost

Vip priča
Autor:
Ovo niko nije očekivao: Amal i Džordž Kluni lepim gestom ponovo osvojili javnost! (FOTO)
Amal i Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Ponosni roditelji Džordž i Amal Kluni poslednjih šest meseci vreme uglavnom provode okupirani blizancima Elom i Aleksanderom, pa su retki trenuci kada se posvete sopstvenim užicima.

Međutim, ovih dana tokom boravka u Londonu, slavni glumac i uspešna advokatica odvojili su malo vremena za sebe i uputili se u pozorište da pogledaju predstavu "My Fair Lady", koja ih je toliko razveselila i oduševila da su celoj postavi na kraju izvedbe ostavili predivno iznenađenje.

Kako joj uspeva, nikom nije jasno: O Amal Kluni će se opet pisati danima! (FOTO)

A post shared by Bethan Nash (@bethan21nash) on

Betan Neš, jedna od članica glumačke postave iz spomenute predstave na svom je Instagram profilu objavila veliki buket cveća i emotivnu poruku koje su pozorištu ostavili slavni supružnici.

"Amal i ja smo samo hteli da vam se zahvalimo za fantastičnu pozorišnu predstavu koju ste nam priuštili. Svidela nam se svaka sekunda predstave i svi ste bili divni. Naša šira porodica (polovina Bejruta) takođe je oduševljena. Hvala vam i srećno u daljim izvedbama. S ljubavlju, Amal i Džorž", pisalo je u poruci pored raskošnog buketa.

Par je time još jednom pokazao da se uprkos zvezdanom statusu koji imaju ponašaju neverovatno prizemno. Podsetimo se da su pre nekoliko nedelja 39-godišnja Amal i 56-godišnji Džordž svim su putnicima u avionu na početku leta podelili slušalice uz poruku "Unaprijed se izvinjavamo", aludirajući na to da bi im njihovi blizanci mogli remetiti mir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs