Pogledajte

Amal Kluni raščupana, potpuno neprepoznatljiva: Sinoć se u Holivudu dešavalo nešto neviđeno (FOTO)

Dobrodošle, sedamdesete!

Celebrities
Autor:
Amal Kluni raščupana, potpuno neprepoznatljiva: Sinoć se u Holivudu dešavalo nešto neviđeno (FOTO)
Foto: Profimedia

Već nekoliko nedelja u Holivudu se šuška o žurki koju će Džordž Kluni prirediti povodom Noći veštica, a glumac je navodno uložio mnogo truda i novca kako bi njegovi slavni prijatelji doživeli veče za pamćenje, piše Glossy. U pitanju je sinoć održana tradicionalna žurka koju organizuje kompanija "Kasamigos Tekila", koja je u vlasništvu slavnog glumca. Ona je ponovo okupila veliki broj slavnih zvanica, ali su u centru pažnje ipak bile Klunijeva supruga Amal i njihova prijateljica Sindi Kraford, koje su ponele interesantne kostime i odlično odgovorile na temu sedamdesetih.

Bivši satanista oštro upozorio sve hrišćane: Ni ne slutite šta se dešava tokom Noći veštica!

foto: Profimedia

Amal Kluni, koja je u junu ove godine na svet donela blizance, zablistala je u svetlucavom kombinezonu iz Halpernove kolekcije za proleće i leto sledeće godine, kojim su dominirali zeleni i plavi tonovi. Najzanimljiviji deo ovog look-a bila je, ipak, njena afro frizura, a zaljubljenicima u stil inspirisan disko groznicom posebno će se dopasti krupne alke i naočare za sunce. Jednako maštovit bio je izgled njene prijateljice i supermodela Sindi Kraford.

Uradiće 8 operacija da bi izgledala kao Melanija Tramp: U duši - ja sam ona! (FOTO)

1 / 5 Foto: Profimedia

Čuvena lepotica je odabrala efektne lokne i dramatičnu šminku, ali najjači utisak ostavila je njena toaleta. Top boje lavande i crvenkasta suknja privukli su panju svih prisutnih, baš kao i krzno koje je bilo glavni detalj pri poziranju.

Suptilna i nežna, a tako zavodljiva: Obucite se kao kraljica Leticija! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs