Neverovatno

Uradiće 8 operacija da bi izgledala kao Melanija Tramp: U duši - ja sam ona! (FOTO)

Za mene, Melanija je oličenje moći i snage. Ona je naša prva dama i ja želim što više da ličim na nju, iskrena je Klaudija

Vip priča
Autor:
Uradiće 8 operacija da bi izgledala kao Melanija Tramp: U duši - ja sam ona! (FOTO)
Foto: Facebook / Claudia Sierra, EPA / Jim Lo Scalzo

Klaudija Sijera (43) iz Teksasa uradiće 8 estetskih operacija, samo da bi izgledala kao prva dama Amerike, Melanija Tramp!

Ona objašnjava da je iznutra moćna i jaka kao Melanija, da je iznutra "već ona", i da sada želi da se to i spolja vidi.

Da bi uspela da fizički liči na prvu damu Amerike, ova majka dvoje dece biće podvrgnuta operaciji grudi, nosa, podizanju očnih kapaka, zadnjice, zatezanju stomaka, liposukciji, Botoksu i filerima.

"Za mene, Melanija je oličenje moći i snage. Ona je naša prva dama i ja želim što više da ličim na nju. Tako ću postati i mnogo bolja verzija sebe", kaže Klaudija.

Smela i vatrena Melanija Tramp: Za nošenje ovih cipela potrebna je ludačka hrabrost! (FOTO)

Operacije će uraditi vrhunski plastični hirurg, dr Frenklin Rouz, koji je specijalizovan za transformacije izgleda pacijenata koji žele da izgledaju kao neka poznata ličnost, piše Dejli mejl. Već je pomogao dvema ženama iz Teksasa da liče na Ivanku Tramp, a to zadovoljstvo koštalo ih je 90 hiljada dolara.

"Mnoge žene su mi došle i tražile da izgledaju kao Ivanka. Zato mi sada nije čudno što žele da izgledaju i kao Melanija, koja je prosto predivna", rekao je Rouz.

Inače, Klaudija je pre nekoliko godina pobedila rak dojke, a tom prilikom su joj grudi rekonstruisane. Sada se raduje operaciji i promenama u izgledu, za koje još uvek nije poznato koliko će koštati, ni ko će ih platiti.

Sve operacije biće urađene u kratkom periodu, dok će one zahtevnije biti gotove za dve nedelje. Čitav proces će se snimati i biće prikazan u jednoj emisiji u Americi krajem godine.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs