Ne može da se smiri

Slavni zavodnik u centru skandala: Vara trudnu verenicu sa seks bombom?! (FOTO)

Portugalski magazin objavio je i sočne detalje

Šuška se
15:52h Autor:
Slavni zavodnik u centru skandala: Vara trudnu verenicu sa seks bombom?! (FOTO)
Foto: AP / Michael Probst

Portugalski magazin TV Guide tvrdi da je Kristijano Ronaldo prevario svoju devojku Heorhinu Rodrigez sa portugalskom starletom Natašom Sofijom!

Priču je portugalskom tabloidu ispričala sama Nataša (21) koja je otkrila i pojedinosti susreta. Navodno su se dopisivali, a Ronaldo joj je odgovarao sve dok se nisu sreli.

Devojka tvrdi da je sa zvezdom Real Madrida provela "intenzivnu" noć u hotelu, prenosi 101greatgoals. Nakon susreta, Ronaldo joj je navodno dao 300 evra za taksi.

Zašto Ronaldova deca nemaju majku: Žena dobila 12 miliona da ćuti

foto: Instagram printscreen / natachasofs.oficial

Današnje izdanje magazina tvrdi da ima i navodne poruke koje su Nataša i Ronaldo razmenili. U dopunjenoj priči magazin tvrdi da je Nataša počela da se dopisuje sa Ronaldom još 2015. godine, ali našli su se samo jednom, 23. marta 2017. godine.

Nakon smrti supruge ona je Pirsu Brosnanu vratila veru u ljubav: Bez njene snage ne bih mogao da živim! (FOTO)

Nataša je otkrila da je Ronaldovu pažnju osvojila seksi snimkom na kojem tverkuje. Iznela je i svoju stranu priče i Ronalda prozvala varalicom.

"Izdao ju je (Heorhinu). Retko je pričao o njoj, ali kad smo bili zajedno, to je čak priznao. Rekao je da je jedan od razloga zašto je s njom to što je dobra prema njegovom sinu. Rekao mi je i da je jako zauzet čovek koji nema vremena za ljubav", zaključila je Nataša.

Amal Kluni raščupana, potpuno neprepoznatljiva: Sinoć se u Holivudu dešavalo nešto neviđeno (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs