Modna Ikona

Komplet koji nikada neće izaći iz mode: Amal Kluni u Šanel kostimu! (FOTO)

Uspešna advokatica za ljudska prava i supruga holivudske zvezde Džordža Klunija, ponovo je dokazala kako je lekcije iz stila svladala s najboljim ocenama

Moda
Autor:
Komplet koji nikada neće izaći iz mode: Amal Kluni u Šanel kostimu! (FOTO)
Amal Kluni, Foto: Profimedia

Tamnokosu Britanku libanskog porekla po pitanju mode nikad ne greši, a njen ormar je prepun skupih dizajnerskih krpica koje izazivaju zavist žena koje vole modu.

Majčinstvo joj, složiće se svi, itekako prija, a suprug Džordž Kluni je u jednom intervjuu rekao da se divi Amal kako se fantastično snalazi u novoj ulozi.

Iako je prošle godine postala ponosna mama blizanaca Ele i Aleksandera s kojima ni ne sumnjamo da ima pune ruke posla, Amal je uvek tip top skockana pa je ponovno očarala poslovnim izgledom za koji je zaslužila čistu peticu.

Amal Kluni prvi put na crvenom tepihu od porođaja: O šik mami bruji ceo svet! (FOTO)​​​​​​​

foto: Profimedia

Vitka crnka očitala je još modnu lekciju u elegantnom prolećnom izdanju kojem nema šta da se prigovori. Kao i obično, svako njeno pojavljivanje ne može da prođe nezapaženo, pa su je fotografi ulovili u Njujorku dok je odlazila na posao.

Životna priča Amal Kluni: Pobegla od užasa rata, sreću našla kad se najmanje nadala! (FOTO)​​​​​​​

foto: Profimedia

Amal je bila pravi mamac za poglede u Šanelovom kostimu bež boje koji je pametno iskombinovala s moćnom belom torbom "Rogera Viviera" i cipelama "Jimmmyja Chooa", a odličan poslovni look začinile su efektne sunčane naočare.

Amal Kluni raščupana, potpuno neprepoznatljiva: Sinoć se u Holivudu dešavalo nešto neviđeno (FOTO)

1 / 5 Foto: Profimedia

Inače, nekadašnji zakleti neženja u intervjuima često ističe koliko je srećan što je pronašao svoju srodnu dušu. Gostujući u Netfliksovom šou "My Guest Needs No Introduction with David Letterman", Kluni je otkrio da lepu Amal upoznao tako što nije ni morao da izađe iz kuće.

Kako joj uspeva, nikom nije jasno: O Amal Kluni će se opet pisati danima! (FOTO)​​​​​​​

foto: Profimedia

"Najluđa je stvar to što nisam ni izašao iz kuće. Naš zajednički prijatelj me nazvao i rekao: "Stižem kod tebe. Mogu li da dovedem i prijateljicu?' Naravno da ga nisam odbio, a onda me nazvao moj agent koji je rekao: "Upravo sam upoznao tu ženu koja dolazi kod tebe i koju ćeš oženiti", otkrio je Džordž Kluni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs