pogledajte

Modna petica za Ivanku Tramp: Prva ćerka Amerike oduševila svojim stilom! (FOTO)

Da pomno prati aktelne modne trendove, prva ćerka Amerike dokazala je mnoštvom izdanja, ali poslednjim stajlingom sve je oduševila

Moda
Autor:
Modna petica za Ivanku Tramp: Prva ćerka Amerike oduševila svojim stilom! (FOTO)
Ivanka Tramp, Foto: Profimedia

Kaput brenda "Khaite Cornelia" u kamel nijansi ispod kojeg je nosila pulover i poslovne pantalone iste boje pretvorio je Ivanku Tramp u pravu elegantnu damu, a da outfit ne mora nužno da bude dosadan ako je ceo u istoj boji dokazala je i odabirom salonki u identičnoj nijansi.

Životna priča prve ćerke Amerike: Žena u koju se kune Donald Tramp! (FOTO)

foto: Profimedia

Cela dnevno-poslovna kombinaciju koju je obukla za poslovni put delovala je vrlo prikladno njenoj funkciji koju obavlja kao desna ruka ocu Donaldu Trampu, aktuelnom američkom predsedniku.

22 neobična detalja u ljubavi Ivanke Tramp i Džereda Kušnera: Jednom su raskinuli, a krivac je njegova majka! (FOTO)

1 / 13 Foto: Profimedia

Ivanka Tramp, prvi ćerka Amerike kako je nazivaju američki mediji, retko kad greši kad je u pitanju moda, a tome sigurno doprinosi i njen dugogodišnji staž u modnoj industriji.

Davno je pokrenula sopstveni brend odeće koji i danas uprkos politici uspešno vodi. Ivankin stil najlakše bi bilo opisati kao ležerniju eleganciju gde uspešno kombinije vodeće trendove i klasične komade koji nikada ne izlaze iz mode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs