Nepokolebljiv budući mladoženja

Princ Hari zaratio sa porodicom: Njegovu konačnu odluku uopšte ne odobravaju muški članovi! (FOTO)

Pre nekoliko dana pisalo se da Sara Ferguson, nekadašnja vojvotkinja od Jorka i bivša strina princa Harija neće biti pozvana na kraljevsko venčanje godine. I dok se palata strogo protivi njenom dolasku, mladoženja ipak insistira na tome da i ona bude prisutna na njegovom venčanju

Celebrities
Autor:
Princ Hari zaratio sa porodicom: Njegovu konačnu odluku uopšte ne odobravaju muški članovi! (FOTO)
Foto: AP / Alastair Grant

Sara Ferguson, majka princeza Beatris i Judžin, najbližih rođaka prinčeva Harija i Vilijama ipak dolazi na venčanje u maju koje će se održati u dvorcu Vindzor.

Pozivnica za bivšu suprugu princa Endrjua izazvala je u palati burne reakcije, a njenom dolasku posebno su se protivili stariji muški članovi, suprug kraljice Elizabete princ Filip i njihov sin princ Čarls.

Međutim, izgleda da po uzoru na svoju buduću suprugu Megan Markl, sada i princ Hari ne mari za protokole i naredbe, pa je bivšoj strini ipak poslao pozivnicu.

foto: Profimedia

"Hari je doneo svoju odluku. Želi da vidi Saru na svom venčanju i tako će i biti. Bilo kakve spekulacije oko njenog nedolaska su tek puka nagađanja", govori izvor blizak palati.

Podsetimo, ova 58-godišnjakinja koja je nekad nosila titulu vojvotkinje od Jorka, bila je deset godina u braku sa drugim sinom kraljice Elizabete, princom Endrjuom. Kada su se 1996. i zvanično razveli, Sara je izgubila titulu i status. Razvod je usledio nakon velikog skandala koji je potresao kraljevstvo. Paparaci su objavili fotografije njenog provoda na jugu Francuske s navodnim finansijskim savetnikom Džonom Brajanom.

Brak koji je obećavao završio se skandalom: Buran život kraljičinog sina Endrjua! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon toga dugo nije bila u kontaktu s kraljevskom porodicom, već je pokrenula biznis s nekretninama u Americi. Ali, dolaskom recesije njen poslovni plan se srušio, pa je 2010. godine bila na ivici bankrota.

Kako je vreme prolazilo, Sara je ponovno stupila u kontakt s bivšim suprugom, pa su i dan danas u korektnim odnosima. Između ostalog, i s kraljicom je ostala dosta bliska, ali jednom članu porodice se posebno zamerila.

Ni Elizabeta im ništa ne sme: 13 najstrožijih pravila britanske kraljevske porodice! (FOTO)

foto: AP / Alastair Grant

Radi se o princu Filipu koji se nakon skandala zakleo da neće više nikada biti s njom u istoj prostoriji. Upravo zbog toga, mnogi strahuju da bi mogla da prođu čak dva kraljevska venčanja na kojima su njihovi susreti neizbežni.

Prvo Harijevo u maju, a potom 12. oktobra venčanje njene ćerke, princeze Judžin.

Oba venčanja nisu državni praznici jer se ne radi o prvim naslednicima britanske krune, kao što je to bio slučaj pre sedam godina na venčanju Kejt Midlton i princa Vilijama, kojem Sara nije prisustvovala. Ona je za to vreme uživala na Tajlandu, gde je snimljena u spa centru.

Uvek nešto krene po zlu: Neprijatni trenuci sa kraljevskih venčanja! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs