Unuka kraljice Elizabete

Nekada uživao sa striptizetama, sada se ženi princezom: Još jedno kraljevsko venčanje! (FOTO)

Nakon princa Harija i Megan Markl, s kraljevskog dvora stigla je još jedna najava venčanja

Vip priča
18:19h Autor:
Nekada uživao sa striptizetama, sada se ženi princezom: Još jedno kraljevsko venčanje! (FOTO)
Foto: Fonet

Ova godina za kraljevsku porodicu biće u znaku ljubavi. Tek što su princ Hari i njegova izabranica Megan Markl potvrdili veridbu i najavili venčanje, svadbu je najavila još jedna članica kraljevske porodice. Nakon princa, pred oltar će i princeza Judžin, ćerka princa Endrjua, vojvode od Jorka.

Brak koji je obećavao završio se skandalom: Buran život kraljičinog sina Endrjua! (FOTO)

foto: AP / Jonathan Brady

"Vojvoda i vojvotkinja od Jorka uzbuđeni su što mogu da najave venčanje princeze Judžin i Džeka Bruksbenka", stoji u objavi kraljevske palate. Par se verio u Nikaragvi ranije ovog meseca, a već je poznato i kada će se održati venčanje. Pred oltar će na jesen ove godine u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru. Upravo tamo na večnu ljubav obvezaće se i princ Hari lepoj Megan, i to u maju.

foto: Profimedia

Inače, Džek Bruksbenk je već od ranije poznat javnosti zbog neprimerenih fotografija koje su procurile u javnost. Na njima je tada 21-godišnji Džek uhvaćen u "nezgodnoj" pozi s golim striptizetama.

Skandal promenio britansku istoriju: Zbog ljubavnice se odrekao krune i naroda! (FOTO)

foto: Profimedia

Na 6 fotografija se vidi kako Džek uživa u društvu striptizeta i dira ih po grudima, dok su mu oči zavezane povezom i premazane voskom od sveća.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs