Radost u monarhiji

Nakon gubitka bebe osmehnula im se sreća: Stiže još jedna kraljevska prinova! (FOTO, VIDEO)

Kraljici Elizabeti će ovo biti sedmo praunuče

Vip priča
14:13h Autor:
Nakon gubitka bebe osmehnula im se sreća: Stiže još jedna kraljevska prinova! (FOTO, VIDEO)
Foto: AP / Alastair Grant

Unuka kraljice Elizabete, Zara Filips i njen suprug Majk Tindal očekuju drugo dete, a vest je izazvala zadovoljstvo kako kod kraljice, tako i kod drugih članova kraljevske porodice.

Kraljevska porodica koja zna samo za skandale: Vanbračna ćerka, namešteni brak i bahaćenje državnim parama! (FOTO)

foto: Profimedia

Njihovo drugo dete, za koje se pretpostavlja da stiže na leto, biće sedmo kraljičino praunuče, a Zarinoj majci princezi Ani četvrto unuče.

Rođenje Zarinog drugog deteta je treći važan kraljevski događaj u 2018. godini, nakon venčanja princa Harija i Megan Markl u maju i rođenja trećeg deteta princa Vilijama i Kejt Midlton u aprilu.

Zara se trenutno sa suprugom Majkom i njihovom trogodišnjom ćerkicom Miom Grejs odmara u Australiji, a radosnu vest je objavila njihova portparolka, kazavši da "može da potvrdi da je Zara trudna s drugim detetom".

Ubrzo je usledio i odgovor s Bakingemske palate, čiji je predstavnik rekao da su "kraljica i članovi kraljevske porodice vrlo zadovoljni što čuju ovu vest".

Šampionka u jahanju Zara, ćerka princeze Ane i njenog prvog supruga Marka Filipsa, venčala se 2011. s ragbistom Majkom Tindalom.

Kako su se upoznali kraljevski parovi: Preotela sestri krunu i osvojila najpoželjnijeg neženju! (FOTO)

foto: Profimedia

U januaru 2014. rodila je njihovo prvo dete, Miu Grejs Tindal, a nakon najave da očekuju bebu u novembru 2016. Zara je doživela pobačaj.

Termin dolaska prinove ovog puta nije objavljen, a britanski Daily Mail nagađa da bi Zara mogla da bude trudna najmanje 12 nedelja, s obzirom da su odlučili da objave vest.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs