pogledajte

Džulija Roberts objavila fotku kakva se retko viđa: Vreme je za porodicu! (FOTO)

Ovime je iznenadila svoje mnogobrojne fanove

Vip priča
10:50h Autor:
Džulija Roberts objavila fotku kakva se retko viđa: Vreme je za porodicu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedna od najomiljenijih holivudskih glumica, Džulija Roberts prijatno je iznenadila svoje brojne obožavatelje kada je na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj ona i suprug Deni Moder stoje na peščanoj plaži i strastveno se grle.

Naime, Džulija retko objavljuje fotografije iz privatnog života, a ovakve u društvu supruga prava su retkost. 'Hvala ti leto! Učinilo si nas srećnima i hrabrima. Prigrlili smo svaki trenutak ispunjen suncem', napisala je uz fotografiju i dodala haštag 'vreme za porodicu'.

Glumica i njen suprug u braku su od 2002. godine, a u tom su periodu dobili i troje dece - blizance Hazel i Finaeusa i Henrija. Poznati su po tome da svoj porodičan život drže dalje od medija, a glumica je nekoliko puta istakla kako je s Denijem pronašla smisao. 'Kada sam počinjala karijeru bila sam sebična i posao mi je bio najvažnija stvar u životu, ali kada je Deni ušao u moj život, sve se promenilo. Uz njemu sam pronašla sebe. Kad razmišljam o životu, shvatam da je upravo Deni u njega uneo smisao. On i deca, moja su svetla tačka', rekla je jednom prilikom.

Duge noge, zarazan osmeh i bujna kosa: Džulija Roberts (50) nikad nije bolje izgledala! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs