saznajte više

Njegovom braku i karijeri je došao kraj? Kristijano Ronaldo suočen s teškim optužbama! (FOTO)

U javnost su isplivale neke mračne tajne

Vip priča
Autor:
Njegovom braku i karijeri je došao kraj? Kristijano Ronaldo suočen s teškim optužbama! (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: Profimedia

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo optužen je za silovanje Ketrin Majorge, 34-godišnje studentkinje iz Las Vegasa, tvrdi nemački list "Der Spiegel".

Silovanje se navodno dogodilo 2009. godine u Ronaldovom apartmanu u hotelu Palms u Las Vegasu. Dotična devojka ćutela je celo vreme budući da joj je fudbaler platio 375 hiljada dolara u nagodbi. Naime, Ketrin je nakon ovog gnjusnog čina pozvala policiju i tada je utvrđeno da je do silovanja zaista došlo.

Sada je odlučila da progovori javno jer tvrdi da ima teške psihičke posledice nakon silovanja. Ona i Ronaldo navodno su se upoznali u VIP delu jednog noćnog kluba u Las Vegasu nakon što joj je prišao i ponudio piće. Zatim mu je dala svoj broj telefona i kasnije te večeri s prijateljicom otišla u njegov apartman. U trenutku kada se, nakon kupanja u džakuziju, otišla presvući u kupatilo, tvrdi da je Ronaldo krenuo za njom pa je napao. Dodala je i kako ga je jasno i glasno odbila pa mu je nekoliko pita rekla da ne želi da ima seks s njim. On nije odustajao pa ju je analno silovao.

Kristijano se još uvek sam nije izjasnio o ovom događaju. Da će zbog ovih optužbi biti narušena njegova veza s Džordžinom, ali i njegova karijera tek ćemo saznati.

Ovo je najpopularnija porodična fotografija koju je Kristijano Ronaldo ikada objavio! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs