pogledajte

Dejvid Bekam emotivnom porukom čestitao rođendan svojoj princezi: Ti si posebna! (FOTO)

Ovo je važan dan u njihovom životu

Vip roditelji
Autor:
Dejvid Bekam emotivnom porukom čestitao rođendan svojoj princezi: Ti si posebna! (FOTO)
Dejvid i Harper Bekam, Foto: Profimedia

Jedina devojčica u porodici Bekam napunila je sedam godina, a njen otac, Dejvid nije mogao da odoli da joj ne čestita javnim putem.

"Šta da kažem o svojoj princezi osim da je savršena u svakom pogledu. Harper Seven napunila je sedam godina. Srećan rođendan mojoj velikoj curici. Ovu devojčicu neizmerno vole njena braća, mama i tata. Posebna, posebna devojčica svakodnevno mi mami osmeh na lice", napisao je pored crno-bele fotografije sebe i svoje ćerkice.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Iako ima trojicu starijih sinova,Dejvid Bekam naprosto ne može da sakrije da je sedmogodišnja Harper njegova mezimica. Paparaci ga svakodnevno fotografišu dok je vodi u šetnju, uglavnom bez supruge Viktorije Bekam jer je to vreme rezervisano samo za njih dvoje.

Osim toga, na njegovom zvaničnom Instagram profilu nađe se tek poneka fotografija starijih sinova, dok se mala Harper nađe na njegovom profilu barem jednom nedeljni. Iako je još mala, Harper već zna čime želi da se bavi u životu. Tako je Viktorija Bekam nedavno otkrila kako Harper nema planova slediti majčine stope u visokoj modnoj industriji niti se ugledati na oca po pitanju njegove sportske karijere već je njena strast leži u osmišljavanju izuma čime bi se jednog dana želela baviti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs