Promenio se odnos među budućim supružnicima

Megan Markl vrti princa Harija oko malog prsta: Evo šta mu sve radi!

Sudeći prema govoru njegovog tela, princ Hari još uvek ne može da veruje koliki je srećnik što će holivudska gklumica 19. maja postati njegova supruga

Šuška se
Autor:
Megan Markl vrti princa Harija oko malog prsta: Evo šta mu sve radi!
Foto: Reuters / Pool

Ono što je doktora Džudi Džejms primetila, tokom njihove poslednje službene posete Belfastu, je da Megan Markl "ometa" princa Harija u protokolu, te da on sve vreme gleda prema njoj, ali u pozitivnom smislu. Ovo službeno putovanje pokazalo je i da se promenio odnos između budućih supružnika.

Sve do nedavno, Megan je bila prepuna samopouzdanja, pogotovo pred medijima, sama birajući kako će se i kojim putem ona i Hari kretati, a sada je bukvalno prepustila svom vereniku da je "vodi". Ovog puta se u potpunosti povukla, sedeći iza Harija dok on drži govor, trudeći se na sve načine da ga ne gleda sve vreme, izbegavajući i kontakt očima.

Kraljica Elizabeta već izabrala svadbeni poklon: Evo kakvu će čast ukazati unuku Hariju i Megan Markl!

foto: AP / Niall Carson

Sve to, prema rečima doktorke Džejms, itekako zabavlja Harija, koji se trudi da se koncentriše na govor, ali ipak, u svemu tome, "krade" njene poglede.

"Ovo je novo u njenom govoru tela. Kako se venčanje približava, tako se ona pretvara sve više u aktivnog slušaoca, gledajući ga pažljivo. Taj način godi govorniku, i uobičajeno je u Americi, ali ne i u Velikoj Britaniji. Ona očigledno koketira s njim, a on itekako uživa u tome."

Kao da je znala: Jedan detalj sa maturske večeri odredio sudbinu Megan Markl? (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Iako je od samog početka njihove veze upravo Megan bila dominantnija, više "isturenija" u javnosti, sada se sve promenilo.

"Kao da što se venčanje više približava, ona čini sve da ga izdigne iznad svega i napravi od njega zvezdu", rekla je doktorka i nastavila:

Poklon Megan Markl rasplakao kraljicu Elizabetu: Ovakva reakcija se ne pamti!

foto: Reuters / Pool

"Ona ga definitivno vrti oko malog prsta, ali ne mislim u negativnom smislu da manipuliše njim."

Doktorka Džejms smatra da je u svemu tome savetuje njena buduća jetrva, vojvotkinja Kejt Midlton.

Bliska je sa Kejt, ali od ove članice kraljevske porodice najviše voli da dobija savete: Neočekivano prijateljstvo Megan Markl! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs